Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι: Το μπάνιο είναι ένα μέρος στο οποίο περνάμε κάμποσες ώρες της ημέρας μας και παρόλο που επιλέγουμε να το καθαρίζουμε συχνά, ξεχνάμε κάποια σημεία ή επιλέγουμε πολύ σκληρά καθαριστικά τα οποία μπορεί να προκαλούν σε κάποιους ανθρώπους αναπνευστικά προβλήματα.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Υπάρχουν πολλά κόλπα τα οποία μπορείς να κάνεις έτσι ώστε να μη χρειάζεται να έρχεσαι σε επαφή με τα καθαριστικά που περιέχουν χημικά! Και μια από τις λύσεις βρίσκεται στην κουζίνα σου!

Αν θέλεις να καθαρίσεις όλο το μπάνιο – λεκάνη, ντουζιέρα, νιπτήρα – τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις σε ένα μπουκαλάκι 4 κουταλιές μαγειρική σόδα, 3 κουταλιές σαπούνι για τα πιάτα και 1/3 τουμπουκαλιού λευκό ξύδι! Ανακατεύεις καλά και με ένα σφουγγάρι περνάς όλες τις επιφανείς και ξεπλένεις με νερό!

Ένα ακόμη κόλπο για να γυαλίζουν οι καθρέφτες στο μπάνιο είναι ο αφρός ξυρίσματος! Σε ένα πανί, απλώνεις λίγο αφρό ξυρίσματος και περνάς την επιφάνεια! Με ένα πανί απομακρύνεις τον αφρό και γυαλίζει για πολλές μέρες και επίσης, δεν θολώνει τόσο εύκολα από τους υδρατμούς!

Τσέκαρε και το βίντεο:

@mama_mila_ 3 bathroom cleaning hacks that you will love ✨🧼 1. Clean your bathroom quickly + easily by mixing equal parts dishwashing liquid and white vinegar in a dish brush 2. Remove your shower door seal + use this mix to remove mildew easily 3. Buff shaving cream into mirrors to make them shine + prevent fogging #bathroomcleaning #bathroommakeover #cleaninghacks #cleaningtips ♬ Sia – Xeptemper

Είναι από τις συμβουλές για σπίτι που αξίζουν!

Τσέκαρε και αυτά: