Εκλογές 2023

Λίγες μέρες έμειναν για τις δεύτερες εκλογές 2023 και ο κόσμος είναι έτοιμος να βρεθεί ξανά στις κάλπες για να ψηφίσει το κόμμα που θέλει να τον εκπροσωπήσει στην ελληνική Βουλή και επιτέλους, να βγει κυβέρνηση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι αγαπημένες γιαγιάδες από την Κρήτη έχουν καταφέρει να απασχολήσουν πολύ με τα ιδιαίτερα βίντεο τους και επιστρέφουν με ένα ακόμη βίντεο το οποίο θα ξεσηκώσει τους πάντες!

Oι γλυκιές γιαγιάδες βάζουν στόχο την ελληνική Βουλή και με “άρωμα” από τη δημοφιλή σειρά “Maestro” τρολάρουν τα TikTok των πολιτικών αρχηγών, και τραβούν τα βλέμματα με σκοπό να διαφημίσουν το κόμμα τους “Γ.Κ.ΡΙ.ΝΤ.Σ”.

Το trap στοιχείο είναι πολύ έντονο στο βίντεο τους όπως και τα εσωκομματικά προβλήματα τους ενώ βλέπουμε να ξεκινά μια βεντέτα μεταξύ τους!

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου υπογράφουν τη σκηνοθεσία και το σενάριο στο βίντεο και έχει γίνει viral από τα πρώτα λεπτά που εμφανίστηκε στο Youtube!

Η φάση για τις γιαγιάδες είναι… “Γ.Κ.ΡΙ.ΝΤ.Σ”, για τις εκλογές 2023 και δίνουν έναν διαφορετικό τόνο σε όλα όσα βλέπουμε τις τελευταίες μέρες!

Τσέκαρε και αυτά: