Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το Survivor All Star και η επική του ατάκα “Αποκλείεται” έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παίκτης που κατάφερε να τρολάρει το σύμπαν με τη συμπεριφορά του στο ριάλιτι επιβίωσης λεκάνη την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγινε πανικός, όπως καταλαβαίνεις!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αρκέστηκε σε λίγα λόγια και έγραψε στη λεζάντα του:

“Επιστρέφω στα καλύτερα μου”. 

Τα σχόλια στην ανάρτηση του ήταν πολλά και ο κόσμος τάγκαρε σε πολλά σημεία τον πολύ καλό του φίλο, Fipster, ο οποίος περιμένει πώς και πώς να τον δει και να κάνουν πολλά πράγματα μαζί!

Αυτό που δε γίνεται να μη σχολιάσουμε είναι πως ο Βασάλος στην selfie που ανάρτησε μοιάζει με τον Μόγλη ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να υποδυθεί τον Άραγκον στην ταινία ¨Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών”.

Όταν αποχώρησε ο γυμναστής από το Survivor All Star είπε στον Γιώργο Λιανό:

“Έφτασε κάπου εδώ το τέλος μου και για μένα. Είναι μια λύτρωση που αποχωρώ σήμερα. Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος και οι άλλοι συνεχίζουν. Δεν το περίμενα. Αντικειμενικά, με βάση τους αριθμούς θα ήθελα νικητή τον Σάκη ή την Σταυρούλα. Ας το πάρει ο καλύτερος. Η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει απ’ όλα τα Survivors”. 

Αναμένουμε τις συνεντεύξεις του που θα έχουν πολύ ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά: