Εκλογές Χαϊδάρι

Εκλογές Χαϊδάρι: Με σκοπό την ενίσχυση του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου Θηλέων, ενός Ιδρύματος με μεγάλη ιστορία και μεγάλη προσφορά κυρίως στο Χαϊδάρι, πραγματοποιήθηκε ένας φιλανθρωπικός αγώνας, με μηδενική σχεδόν οργάνωση.

Ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα σε βετεράνους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου και η εικόνα ήταν απογοητευτική.

Για έναν τόσο σημαντικό αγώνα, φάνηκε πως η οργάνωση ήταν ελλιπής, αφού ο κόσμος δεν είχε ενημερωθεί κάτι που φάνηκε από τις άδειες εξέδρες του γηπέδου Τάκης Χαραλαμπίδης.

Θα είχε ενδιαφέρον ίσως να γίνει γνωστό από αυτό τον αγώνα, που διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Χαϊδαρίου, πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν για το Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Θηλέων μιας και ο κόσμος ήταν ελάχιστος που συμμετείχε.

Σε αυτό τον αγώνα στον οποίο το citynow.gr βρέθηκε, δεν υπήρχε το πνεύμα της φιλανθρωπίας, αλλά προεκλογικό άρωμα είτε με υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων είτε επηρεασμένο από τις δημοτικές εκλογές που έρχονται τον προσεχή Οκτώβριο.

Μία διοργάνωση που καθυστέρησε πάρα πολύ να ξεκινήσει, μια διοργάνωση που είχε ομιλίες, στις οποίες σχεδόν κανείς δεν αναφέρθηκε στο έργο του Ιδρύματος και με ένα μπαράζ βραβεύσεων με μετάλλια που ουδείς καταλάβαινε τη χρησιμοτητά τους.

Φαίνεται πως οι εκλογές πάντως επηρέασαν και αυτή τη φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία με τόσο θέρμη και με σωματικό κόπο συμμετείχαν οι ομάδες των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Το σίγουρο είναι πως αυτός ο αγώνας θύμιζε περισσότερο προεκλογική φιέστα υποψήφιων βουλευτών και του νυν δημάρχου Χαϊδαρίου, Βαγγέλη Ντηνιακού.

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος