Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια γυναίκα που όλοι θαυμάζουμε! Έχει φωνάρα, ξέρει πολύ καλά πως να σταθεί στην πίστα και οι εμφανίσεις της πάντα απασχολούν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H αγαπημένη τραγουδίστρια έχει πολύ ιδιαίτερο στιλ και πάντα καταφέρνει να κάνει τις δικές της στιλιστικές προτάσεις στις δημόσιες εμφανίσεις της και τα κορίτσια ενθουσιάζονται.

Η Έλενα Παπαρίζου επιλέγει να δημιουργήσει με τους συνεργάτες της εξαιρετικά looks τα οποία μας δίνουν έμνευση! Και αυτό που παρατηρήσαμε, είναι μια λεπτομέρεια η οποία φέρνει πολλή χαρά και ανεβάζει τη διάθεση.

Η καλλιτέχνιδα επιλέγει σχεδόν πάντα να φορέσει ρούχα τα οποία είναι γεμάτα χρώμα και αυτόματα έρχεται το χαμόγελο στα χείλη. Πορτοκαλί,μπλε,κίτρινο και άλλα χρώματα απαρτίζουν την γκαρνταρόμπα της ενώ και το animal rint έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της αφού της ταιριάζει πολύ.

Επίσης, η Έλενα επιλέγει πολύ συχνά να φορέσει μίνι φούστες και φορέματα, δημιουργίες που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της και κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω τους.

Η τραγουδίστρια κάνει εξαιρετικά χρωματιστές εμφανίσεις στο “The voice” και κατά καιρούς θέλουμε να τις αντιγράψουμε όλες αφού μας φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη!

Τσέκαρε και αυτά: