Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένας από τους 26 πρώτους παίκτες που αγκυροβόλησαν στον Άγιο Δομήνικο με σκοπό να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, “Survivor All Star“.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο επιχειρηματίας είχε δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση με τον James Καφετζή όταν είχαν συμμετάσχει σε προηγούμενο κύκλο του Survivor αλλά μετά από καιρό αποφάσισαν να “σπάσουν” και πλέον ζουν τις ζωές τους έχοντας στο πλευρό τους άλλους φίλους.

Ο James εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου “Χαμογέλα και Πάλι” και έσταξε λίγο.. δηλητήριο για τον πρώην φίλο του!

Σχολιάζοντας την εμφάνιση του στο Survivor All Star είπε χαρακτηριστικά:

“Γενικά ό,τι έγινε με εμένα και τον Μπάρτζη, ψωμί και αλάτι. Βέβαια έτσι όπως τον βλέπω εδώ, αυτός έφαγε το ψωμί κι εγώ το αλάτι. Ήξερα ότι αγαπά την προβατίνα, αλλά όχι τόσο, που είναι πολύ καλό για την αρχή του Survivor”.

O Νίκος Μπάρτζης μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης έχοντας προσθέσει στο σωματικό του βάρος κάποια κιλά παραπάνω διότι θέλει να έχει απόθεμα αφού οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι και θα χάσει πολλά κιλά.

Η Σίσσυ Χριστίδου δε χάρηκε με τη δήλωση του James και είπε :

“Αυτό ήταν ρατσιστικό σχόλιο για τα κιλά του; Καλά κατάλαβα; Μη χειρότερα, ώρα είναι τώρα να μας βγεις και τέτοιος. Κάνω ότι το προσπερνάω το σχόλιο γιατί δεν σε ξέρω αρκετά καλά, αλλά διαφωνώ κάθετα”.

Τσέκαρε και αυτά: