Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα η κορυφαία pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ, που έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, κατέκτησε την πρώτη θέση από γυναίκα καλλιτέχνη στο official IFPI Airplay Chart by MediaInspector στο ελληνικό και στο μεικτό ρεπερτόριο με την επιτυχία της «Oh Mami» στην οποία συνεργάστηκε με τον trapper Mc Daddy.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Την ίδια στιγμή η βασίλισσα της pop σκηνής στην Ελλάδα, κατέκτησε την πρώτη θέση από γυναίκα καλλιτέχνιδα και στο Official Airplay Chart by MediaInspector, επίσης και στο ελληνικό και στο μεικτό ρεπερτόριο.

Με το νέο της ρεκόρ, η Ελένη Φουρέιρα σφραγίζει την επιτυχία του «Oh Mami» το οποίο χαρακτηρίστηκε «Biggest increase in plays» & «Biggest increase in Audience» στο ραδιοφωνικό Airplay, ενώ το music video βρέθηκε στο no1 των μουσικών τάσεων του YouTube όπου μετράει πάνω από 6,7 εκατομμύρια προβολές σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του. Την ίδια στιγμή το βίντεο από την παρουσίαση του «Oh Mami» στα φετινά βραβεία MAD VMA μετράει ήδη πάνω από 2,1 εκατομμύρια προβολές.

Η Ελένη Φουρέιρα, η no1 γυναίκα καλλιτέχνης από την Ελλάδα σε αριθμό streams και monthly listeners στο Spotify, και το «Oh Mami», κατέκτησαν όπως ήταν φυσικό και το Spotify, με την νέα επιτυχία της pop βασίλισσας, να μετράει ήδη, σχεδόν 5 εκατομμύρια streams, ενώ έγινε αμέσως χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις.

Αυτή την περίοδο, η κορυφαία pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ συνεχίζει τη μεγάλη της περιοδεία, «Reborn Tour», σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το «εκρηκτικό» single, που κυκλοφορεί από την Panik Records κι αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό όπως κάθε τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας. Ethnic «άρωμα», μοναδικές χορογραφίες, χιουμοριστική διάθεση και η απαράμιλλη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, συνθέτουν ένα οπτικό υπερθέαμα που «μαγεύει»! Τη μουσική έγραψε ο Teo Tzimas και τους στίχους οι Teo Tzimas και Mc Daddy.

 

Tσέκαρε και αυτά: