Νέες ταινίες

Μια από τις νέες ταινίες που θέλουμε να δούμε είναι αυτή όπου συμμετέχει ο αγαπημένος και ασταμάτητος Άντονι Χόπκινς και ονομάζεται “One Life”.

FilmNation Entertainment και η Warner Bros. κυκλοφόρησαν το επίσημο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Νίκολας Γουίντον  ενός νεαρού χρηματιστή που έσωσε εκατοντάδες παιδιά από τα χέρια των Ναζί λίγο πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο βραβευμένος δις με Όσκαρ, Άντονι Χόπκινς και ο Τζόνι Φλιν είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές και το νέο trailer είναι απλά υπέροχο.

Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη “ο Γουίντον επισκέφτηκε την Πράγα τον Δεκέμβριο του 1938 και συνάντησε οικογένειες, που είχαν εγκαταλείψει την Γερμανία και την Αυστρία, ζώντας με ελάχιστο φαγητό και υπό την απειλή της ναζιστικής εισβολής. Αμέσως κατάλαβε ότι ήταν ένας αγώνας με τον χρόνο. Πόσα παιδιά θα μπορούσε να σώσει αυτός και η ομάδα του πριν κλείσουν τα σύνορα;”. 

Στο trailer pου κυκλοφόρησε βλέπουμε τον Γουίνστον να είναι στην εκπομπή του BBC “That’s life” και ο παρουσιαστής ξεκινά να αφηγείται την ιστορία του!

Είναι μια από τις νέες ταινίες που θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον αφού παίζει ο μοναδικός ηθοποιός!

Τσέκαρε και αυτά: