Ελένη Τσολάκη

H Ελένη Τσολάκη είναι ένα πολύ χαρούμενο πλάσμα που έχει καταφέρει τον τελευταίο χρόνο να γίνει μια από τις αγαπημένες παρέες του τηλεοπτικού κοινό μέσω της εκπομπής “Open Weekend” όπου με τους συνεργάτες της καταφέρνουν να φέρνουν χαρά και διάφορα θέματα της επικαιρότητας στο προσκήνιο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2Night show” και μίλησε για τον τηλεοπτικό της μέλλον το οποίο έχει απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα καθώς δεν αποκλείεται να δούμε κάποια μεταγραφή.

“Τελειώνει φέτος το συμβόλαιο μου στο Open. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, υπάρχει θετική διάθεση και από τον σταθμό και από μένα. Είναι πάντα όμορφο να αναγνωρίζουν τη δουλειά σου μετά από χρόνια προσπάθειας, είχα κάποιες προτάσεις, όμως προέχει το Open. Νιώθω καλά, αισθάνομαι ότι μου ταιριάζει αυτή η εκπομπή. Αισθάνομαι ότι “πατάω” στα πόδια μου. Νιώθω στέρεη στο έδαφος και πιστεύω πως έχω στο μυαλό μου και ξέρω τι θέλω να κάνω, για πρώτη φορά ίσως. Πιστεύω ακόμη ότι στις εκπομπές που υπάρχει αγάπη πάνε καλά. Με χαρά θα έκανα πρωινό”. 

H Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε και στις δυσκολίες ου υπάρχουν στο γάμο της λόγω των περίεργων ωραρίων που έχουν με τον αγαπημένο της σύζυγο και δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Είναι δύσκολη η συνθήκη, είναι αντίθετα τα ωράρια με τον σύζυγό μου. Αλλά βρίσκουμε χρόνο να βρεθούμε. Θέλει υπομονή και από τους δυο μας. Δεν έρχεται να με δει στην εκπομπή, δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Δεν θέλει να γίνει κομμάτι όλου αυτού του πράγματος και αυτό μ’ αρέσει σε εκείνον”. 

Τσέκαρε και αυτά: