Γιώργος Λιανός

Ο Γιώργος Λιανός είναι γενικά ένας πολύ cool τύπος και σπάνια παίρνει θέση για διάφορα πράγματα τα οποία μπορεί να συμβαίνουν στο Survivor. Ωστόσο, το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει παίκτες να τρώνει κοτόπουλο με ρύζι μετά από “προσφορά” της παραγωγής, προκάλεσε ένα μικρό θυμό και θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

O παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή που κάνει στον Sfera και με αρκετά θυμωμένο ύφος έκανε κάποιες αποκαλύψεις.

Αρχικά, δήλωσε πως είναι αρκετά θυμωμένος με όσα ακούγονται για τους ανθρώπους που δουλεύουν στην παραγωγή και τα στοιχεία που παρουσιάζονται από κάποιες εκπομπές, είναι λανθασμένα.

Ο Γιώργος Λιανός πιστεύει πως πολλοί θέλουν να αποδομήσουν το παιχνίδι, όμως ξεχνούν πως υπάρχει μια συμφωνία που έκαναν οι παίκτες και όλοι είχαν αποφασίσει ομόφωνα πως θέλουν την αποβολή όπου παίκτη που θα κάνει “παρανομία”.

Όσο, αφορά το βίντεο, είπε πως όταν η παραγωγή δεν επιστρέφει τους παίκτες στην καλύβα τους για να μαγειρέψουν, είναι υποχρεωμένη να παρέχει φαγητό.

Η συνάντηση στο σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό, ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε κάνει μια συνάντηση με του παίκτες στο σπίτι του και θέλησε να τους θυμίσει τη συμφωνία που έχουν κάνει.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Ο Ατζούν φώναξε τους παίκτες στο σπίτι του για να περιορίσει όλο αυτό το πράγμα που συμβαίνει με το κλέψιμο του φαγητού. Τους έβγαλε μια συμφωνία και τους είπε ότι έχουν κάνει μια συμφωνία και να είναι πιο τυπικοί.

Τους ζήτησε να μην τα βάζουν με τα παιδιά της παραγωγής γιατί όλοι κάνουμε ένα πρόγραμμα, τους είπε ότι θα έρθουν μεγαλύτερα έπαθλα. Τους φώναξε, λοιπόν, στο σπίτι του για να τους κάνει μια τέτοια ενημέρωση προκειμένου να είναι λίγο πιο τυπικοί και να μην κλέβουν”.

Τσέκαρε και αυτά: