Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου και πολλές φορές καταφέρνει να μας μαγέψει με την ιδιαίτερη φωνή της! Και έχει μεγάλη απήχηση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αυτή την απήχηση φαίνεται πως είδαν επιτήδειοι και επέλεξαν να εμπλέξουν το όνομα της σε μια διαδικτυακή απάτη με αποτέλεσμα να προκληθεί ανησυχία από τους θαυμαστές της οι οποίοι της έστειλαν πολλά μηνύματα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τοποθετήθηκε για την απάτη που έχει γίνει εις βάρους της και έγραψε σε ένα story στο Instagram:

“Τον τελευταίο καιρό μου στέλνετε μηνύματα σχετικά με προϊόντα και τεχνικές αδυνατίσματος που χρησιμοποιούν το όνομά μου και φωτογραφίες μου. Οφείλω να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για απάτη. Προσοχή στις μη έγκυρες πηγές που αναπαράγουν ψεύτικες πληροφορίες, για την ασφάλεια όλων!”. 

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες και οι παρουσιαστές που έχουν δει τα ονόματα τους σε διάφορες fake διαφημίσεις και ο κόσμος πολλές φορές είναι αυτός που τους ενημερώνει καθώς έχει ερωτήματα!

Οπότε, αν δείτε την τραγουδίστρια σε κάποια διαφήμιση στο διαδίκτυο να ξέρετε πως δεν εμπλέκετε σε αυτή καθώς είναι fake και δεν έχει δώσει την έγκριση της.

Tσέκαρε και αυτά: