Έλον Μασκ

O Έλον Μασκ φαίνεται πως είναι έτοιμος να παλέψει με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ καθώς υπάρχει ένα άτυπο beef μεταξυ τους! Και ίσως δούμε κάποια στιγμή τους ηγέτες των τεχνολογικών κολοσσών, Twitter και Facebook, να μάχονται!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Άντριου Τέιτ – ο γνωστός μισογύνης που κατηγορείται για βιασμό και για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στην Ρουμανία – προσέφερε στον mr.Tesla τη βοήθεια του για να τον εκπαιδεύσει πάνω στις πολεμικές τέχνες και να έρθει αντιμέτωπος με τον Μάρκ.

O 51χρονος Έλον Μασκ προσφέρθηκε να παλέψει με τον κάτοχο λευκής ζώνης Μάρκ Ζούκερμπεργκ σε μια συζήτηση που έγινε στο Twitter και ο ιδιοκτήτης της Meta ζήτησε να του πει την τοποθεσία! Μάλιστα, του πρότεινε ένα μέρος στο Λας Βέγκας.

Η συγκεκριμένη τεχνολογική κόντρα φέρεται να έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που η Meta αποφάσισε να δημιουργήσει το αντίπαλο δέος του Twitter καθώς βλέπουν το συγκεκριμένο μέσο να μην είναι τόσο δημοφιλές σε σχέση με άλλα και ο κόσμος το εγκαταλείπει από τότε που ξεκίνησαν να εμφανίζονται οι πληρωμένες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, κανείς δεν ξέρει αν όντως θα πραγματοποιηθεί ένας τέτοιος αγώνας αλλά σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον!

Tσέκαρε και αυτά: