Εμίλι Ραταϊκόφσκι

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αδιαφορεί πλήρως για όσα ακούγονται και εκείνη και κάνει τη ζωάρα της, χωρίς να τη νοιάζει αν ο κόσμος θα κρίνει την καθημερινότητα της αλλά και τα διάφορα ραντεβού που κάνει με αγόρια της παγκόσμιας showbiz.

Το μοντέλο και ακτιβίστρια,χώρισε από τον άνδρα με τον οποίο έκανε το παιδί της – δε θέλει να το αναφέρει κανείς ώς αγόρι ή κορίτσι γιατί περιμένει τη στιγμή που θα επιλέξει το ίδιο πώς θέλει να προσδιορίζεται – και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερη και ωραία! Και τείνει να γίνει ένας πολύ σοβαρός “player” μιας και υπάρχουν κάποιοι άνδρες στη ζωή της με τους οποίους βγαίνει.

Ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει προ ημερών να ανταλλάζει φιλιά με έναν άγνωστο άνδρα ενώ νωρίτερα ήταν στην αγκαλιά του Πιτ Ντέιβιντσον.

Τώρα, νέες φωτογραφίες της Έμιλι Ραταϊκόφσκι βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας και τη δείχνουν να φορά ένα καφέ puffer jacket, τζην και λεοπάρ μπότες και να κάθεται στο πλευρό του κωμικού και πρώην συντρόφου της Κιμ Καρντάσιαν, σε αγώνα μπάσκετ!

Κανείς δεν ξέρει αν οι δυο τους έχουν ξεκινήσει το casual dating ή αν είναι απλά φίλοι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πώς το μοντέλο κάνει ότι θέλει και κάποιους τους πονάει!

Τσέκαρε και αυτά:

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν : Το τραγούδι που του αφιέρωσαν

Μαγαζιά Παγκράτι : Που να πας για ποτάμι