Emilia Vodos

H Emilia Vodos έχει αποκτήσει μεγάλο hype στο Instagram και έχει ξεκινήσει να κάνει τα γνωστά σε όλους μας “giveaway” στο προφίλ της! Άλλωστε, κάθε instagrammer που σέβεται τον εαυτό της, θέλει να δίνει πίσω την αγάπη που της δείχνουν οι followers της.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H παίκτρια του “My Style Rocks” έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις στα social media όπου λαμβάνουν πολλά likes και σχόλια, άλλωτε θετικά και άλλωτε αρνητικά, και θέλει να έχει επικοινωνία με τους θαυμαστές της ενώ παρακολουθεί τα πάντα αφού στα stories της αναρτά πολλά tweets τα οποία αφορούν εκείνη.

Η Emilia Vodos σε πρόσφατη ανάρτηση της, αποφάσισε να καθίσει σε ένα τραπέζι και μπροστά της εμφανίστηκε ένα πιάτο πάνω στο οποίο απλώθηκαν με περίτεχνο τρόπο 3.000 ευρώ και όλα τα χαρτονομίσματα ήταν 50ευρα. Προφανώς, η κοπέλα δεν είχε όρεξη να “φάει” τα λεφτά αλλά ετοίμασε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να δημιουργήσει ένα μεγάλο giveaway για τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έξυπνος τρόπος και σίγουρα τραβά τα βλέμματα με την ιδέα της αφού ήδη έχει μεγάλη απήχηση και η φωτογραφία της έχει γίνει viral.

Tσέκαρε και αυτά: