Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένας από τους παίκτες του Survivor All Star ο οποίος έχει πολύ δυνατό fan base και πιστεύει πως ο κόσμος θα τον στηρίξει πολύ, αν βγει προτεινόμενος!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης θεωρείται μεγάλο φαβορί για τον τελικό στο Γαλάτσι και πολλοί συμπαίκτες του δεν έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις για εκείνον, καθώς θεωρούν πως λειτουργεί με στρατηγική χωρίς όμως να καταλαβαίνει πως μπορεί να κάνει κακό. Ωστόσο, μεγάλη μερίδα του κόσμου πιστεύει πως είναι πολύ ειλικρινής και συμπεριφέρεται με πολύ δίκαιο τρόπο.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, ο Νίκος Μπάρτζης θα κάνει μια πρόταση στην ομάδα του και θα ζητήσει να τον ψηφίσουν για να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μαρτίκα στην ψηφοφορία έτσι ώστε να καταφέρει να τον “διώξει” από το παιχνίδι.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα ενοχληθούν με τη συγκεκριμένη πρόταση διότι δεν μπορούν να καταλάβουν από που προκύπτει αυτή η έπαρση και δεν είναι χαρούμενοι με τις κινήσεις του. Ο Σπύρος Μαρτίκας θα δυσανασχετήσει με όσα θα ακούσει για τον Μπάρτζη και θα πει πως ο συμπαίκτης του δε σέβεται την απόφαση του κόσμου να τον κρατήσει στο παιχνίδι 23 φορές.

Η πρόταση του Μπάρτζη θα μπορούσε να θεωρηθεί “επικίνδυνη” καθώς ο Μαρτίκας είναι πολύ δυνατός στην ψηφοφορία και κανείς δεν ξέρει ποιο θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα.

 

Tσέκαρε και αυτά: