Emilia Vodos

Η Emilia Vodos είναι ένα από τα κορίτσια του φετινού “My Style Rocks” που κατάφεραν να απασχολήσουν από την αρχή λόγω του “rich b**tch attitude” και έχει καταφέρει να φτάσει στην εβδομάδα του τελικού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H παίκτρια κατάφερε να δημιουργήσει μια φιλία μέσα στο παιχνίδι με τη Βασιλική Λιγνού και παρόλο που η συμπαίκτρια της αποχώρησε, την στηρίζει και όποτε έχει όρεξη παίρνει θέση!

Μετά το περιστατικό που σημειώθηκε μεταξύ της Emilia Vodos και της Σελένης Φωτιάδη στο πλατό του “My Style Rocks“, η Βασιλική Λιγνού τοποθετήθηκε μέσω ενός story και τα καρφιά της είναι πολύ ξεκάθαρα!

“Yπάρχει ένας κάποιος χαμός από χθες σε TikTok, Twitter και Instagram! Θέλετε να δικάσει η Βασίλω. Με χαρά το κάνω. Εγώ σας είχα πει… Και μάσκες θα πέσουν, και θέατρο του παραλόγου θα δείτε, και Α’γυναικείο ρόλο θα δείτε. Όλα τα έχετε δει. Καλό είναι να τα αφήσουμε όλα στην άκρη γιατί τώρα μπαίνουμε στην εβδομάδα τελικού και εγώ θέλω να στηρίξω την αγάπη μου και τη φιλία μου στην Emilia και να σας πω πως όποιος την πειράζει είναι σαν να πειράζει εμένα”. 

Tσέκαρε και αυτά: