Netflix σειρές

Netflix σειρές: Η αναμονή τελείωσε και οι πρώτες εικόνες για το “Berlin” κυκλοφόρησαν και ο κόσμος έχει ήδη ενθουσιαστεί στα social media!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η επερχόμενη spin off σειρά η οποία αφορά στον Βerlin, τον οποίο γνωρίσαμε μέσω της σειράς  La Casa De Papel, αναμένεται να απασχολήσει πολύ και δόθηκε στη δημοσιότητα το το teaser trailer κυκλοφόρησε.

Κατά τη διάρκεια του TUDUM Event εμφανίστηκαν οι πρώτες εικόνες του Pedro Alonso να μεταμορφώνεται σε Andrés de Fonollosa, ο οποίος είναι γνωστός ως Berlin.

Ο συγκεκριμένος ήρωας ήταν από τους πιο δημοφιλείς στη σειρά και ήταν ο δεύτερος στην ιεραρχία της πρώτης ληστείας! Μάλιστα, ήταν αυτός ο οποίο σχεδίασε με τον Καθηγητή και τον Παλέρμο τη δεύτερη ληστεία.

Netflix σειρές – Το “Berlin” είναι τo prequel του Money Heist και μέσω αυτού θα δούμε την εποχή όπου ο Berlin επιχειρούσε να στήσε μια από τις μεγάλες ληστείες του.

Θα τον δούμε να φτάνει στο Παρίσι και να ετοιμάζετια για τη ληστεία! Στη σειρά υπάρχουν πολλές σκηνές δράσης και το trailer μας προετοιμάζει για τον Δεκέμβριο όπου και αναμένεται να προβληθεί η σειρά!

 

Tσέκαρε και αυτά: