Έντουαρντ Στεργίου

Ο Έντουαρντ Στεργίου είναι ένα από τα μοντέλα που δραστηριοποιούνται κυρίως στην Ελλάδα και τον οποίο γνωρίσαμε μέσω του GNTM όταν η παραγωγή είχε αποφασίσει να εντάξει στις πασαρέλες και στο σπίτι, αγόρια!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο νεαρός άνδρας  με το εξαιρετικά γραμμωμένο σώμα είχε καταφέρει τότε να δεχθεί μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο διότι οι περισσότεροι θεωρούσαν πως η Βίκυ Καγιά δεν του δίνει την αναγνώριση που του αξίζει και πως του συμπεριφέρεται πολύ σκληρά! Ωστόσο, η παρεξήγηση έληξε όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στο DWTS όπου και οι σχέσεις ήταν διαφορετικές!

Ο Έντουαρντ Στεργίου θέλησε να ανεβάσει και άλλο το θερμοκρασία στα ύψη μέσω instagram και επέλεξε να αναρτήσει μια ολόγυνη φωτογραφία από μια εξόρμηση του στη θάλασσα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Edward (@edw4rd_stergiou)

Ο άνδρας με τους κοιλιακούς “φωτιά” είναι από τα αγόρια που αρέσουν στα κορίτσια και κάθε του ανάρτηση απασχολεί διότι είναι πολύ ωραίο παιδί!

H νέα φωτογραφία που ανάρτησε έχει ήδη σαρώσει καθώς είναι γυμνός και όπως καταλαβαίνεις υπήρξε μια αναστάτωση αφού είναι από τα αγόρια τα οποία αρέσουν πολύ!

Η εικόνα έχει ήδη αρχίσει να παίρνει πολλά likes και σχόλια!

Τσέκαρε και αυτά: