Barbie

Η Barbie έχει καταφέρει να σαρώσει τα πάντα και από ότι φαίνεται είναι η ταινία του καλοκαιριού! Μη σου πούμε πως είναι το έργο της χρονιάς αφού όλοι ασχολούνται με τη Margot Robbie και τα μηνύματα που υπάρχουν στην ταινία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε μια από τις αναρίθμητες συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει η ηθοποιός που υποδύεται τη διάσημη κούκλα, αποκάλυψε ποιο είναι το ελληνικό φαγητό που σιχαίνεται και δεν είναι άλλο από την ταραμοσαλάτα.

Δημοσιογράφος ρωτά την “Barbie” για το φαγητό το οποίο δεν αντέχει και εκείνη απαντά πως η ταραμοσαλάτα δεν είναι από τα αγαπημένα της! Απλά δε διευκρίνησε αν εννοεί τη λευκή ή τη ροζ!

@ohprettygreece hi barbie, are you okay? #greektok #taramosalata #margotrobbie ♬ original sound – Vero&Fran| life in Greece🇬🇷

Η ταινία της Greta Gerwing έχει καταφέρει να κερδίσει πάνω από 1 δις στο παγκόσμιο box office και έρευνες αναφέρουν πως περισσότερα χρήματα δαπανήθηκαν για το marketing της ταινίας, παρά για την ίδια την ταινία!

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν θα δούμε μια δεύτερη ταινία με την κούκλα να μπαίνει σε νέες περιπέτειες ή αν θα επιστρέψει στην Barbieland αφού πλέον είναι ολοκληρωμένη γυναίκα όπως είδαμε στο τέλος της ταινίας.

Τσέκαρε και αυτά: