Έρωτας

Ο έρωτας δεν κοιτά ηλικίες, αριθμούς και μητρώα παρά μόνο όμορφες ψυχές που θέλουν να είναι μαζί σε αυτόν τον κόσμο και να απολαμβάνουν τις χαρές που τους προσφέρονται! Όλα τα άλλα είναι να “είχαμε να λέγαμε”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένα βίντεο με ένα super cute ζευγάρι έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και μόλις θα το δεις, θα αρχίσεις να πιστεύεις και εσύ ξανά πώς τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από τη σχέση που δημιουργείται με έναν άνθρωπο τον οποίο επιλέγεις για συνοδοιπόρο σου.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram βλέπουμε ένα ζευγάρι το οποίο είναι παντρεμένο για 62 χρόνια, να κάνει ζουζουνιές και να ζει τον εφηβικό του έρωτα! Τι και αν πέρασαν τα χρόνια; Εκείνοι είναι ερωτευμένοι και δεν ντρέπονται να το δείξουν!

Τσέκαρε το βίντεο :


“Όταν είσαι παντρεμένος 62 χρόνια αλλά συμπεριφέρεσαι σαν ερωτευμένος έφηβος – είναι αξιαγάπητοι”, γράφει το βίντεο και δε γίνεται να μη”λιώσεις με αυτή την εικόνα.

Ο έρωτας μπορεί να δώσει σε πολλούς ανθρώπους τη δύναμη που χρειάζονται για να πετύχουν σπουδαία πράγματα και είναι κάτι πολύ όμορφο! Για όλους υπάρχει κάτι εκεί έξω αρκεί να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν την πραγματικότητα!

Και στα δικά σας βρε αγάπες!

Tσέκαρε και αυτά :

Δήμος Αθηναίων : Η βόλτα με ταξί για ηλικιωμένους

Συνταγές : Δυο δυναμωτικά ροφήματα