Ετεοκλής Παύλου

Ο Ετεοκλής Παύλου είναι Έλληνας παρουσιαστής και αθλητής, ο οποίος έχει πέρασε πολλές δυσκολίες στη ζωή του αλλά μέσω της θετικής σκέψης και του αθλητισμού κατάφερε να ορθοποδήσει και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να είναι πολύ ευτυχισμένος και να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τη σύζυγο του, Ελένη Χατζίδου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο παρουσιαστής μαζί με τη σύζυγο του παρουσιάζουν φέτος (2023) την εκπομπή Breakfast @Star και έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών καθώς είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος ο οποίος βάζει πάνω από όλα την οικογένεια του.

Ετεοκλής Παύλου – Βιογραφικό, Instagram, ο πυροβολισμός, οι δύσκολες στιγμές και η νέα ζωή

Ο αθλητής γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου του 1990 και είναι πλέον 33 ετών! Έχει μεγαλώσει στην Αθήνα και από μικρή ηλικία αγαπούσε πολύ τον αθλητισμό ενώ έχει ασχοληθεί και με το χώρο της εστίασης.

Πέρασε πολύ όμορφα παιδικά χρόνια αλλά υπήρξε μια στιγμή στη ζωή του που τον σημάδεψε για πάντα και δεν είναι άλλη από τη νύχτα όπου τον πυροβόλησαν και βρέθηκε στο νοσοκομείο να παλεύει για τη ζωή του.

Είναι διεθνής αθλητής και πρωταθλητής του κανόε καγιάκ ατόμων με αναπηρία. Παράλληλα έχει εργαστεί ως personal trainer και έχει εκπαιδεύσει πολλούς γιατρούς και δικηγόρους.

Έχει σπουδάσει στη γυμναστική Ακαδημία και από μικρός ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό.

Ο πυροβολισμός

Στις 14 Δεκεμβρίου του 2014 η ζωή του Ετεοκλή Παύλου άλλαξε για πάντα! Έξω από το μαγαζί που εργαζόταν στο Παγκράτι υπήρξε συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Εν μέσω της άγριας συμπλοκής πυροβολήθηκε και βρέθηκε αιμόφυρτος στο δάπεδο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες. Η σφαίρα τον χτύπησε στην κοιλιά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τα ζωτικά του όργανα.

Σύμφωνα με όσα έχει πει, είδε έναν άνθρωπο να τον σημαδεύει με τα δυο χέρια και να τον πυροβολεί, και μετά σκοτείνιασαν όλα. Ήταν έναν μήνα στην εντατική και μετά από κάποιες μέρες κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις του αλλά είδε να λείπει το πόδι του.Οι γιατροί κατάφεραν να τον σώσουν, αλλά αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι του και πλέον κυκλοφορεί με ένα τεχνητό μέλος. Αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να πετύχει πολύ όμορφα πράγματα.

Η νέα ζωή

Αφού πέρασε πολύ σκοτεινές στιγμές, ο Ετεοκλής Παύλου, κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα στον χώρο του αθλητισμού και δημιούργησε ένα ακόμη πιο δυνατό σώμα το οποίο του χάρισε και πολύ σημαντικές στιγμές.

Έπειτα γνώρισε την Ελένη Χατζίδου και αμέσως κατάλαβε πως είναι η γυναίκα της ζωής του! Πολύ γρήγορα δημιούργησαν μια όμορφη σχέση και απέκτησαν το κοριτσάκι τους και ζουν ευτυχισμένοι!

Τσέκαρε και αυτά: