Eurovision 2023

Oι φανς της Eurovision 2023 έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν δημοσιογράφος του BBC κατά λάθος έναν θαυμαστή ο οποίος έμοιαζε με τον εκπρόσωπο της Φινλανδίας, Kaarija.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O πρώτος ημιτελικός του διαγωνισμού σημειώθηκε την Τρίτη 9/5 και ο εκπρόσωπος της Φινλανδίας ο οποίος ξεσήκωσε το στάδιο με το “Cha Cha Cha” κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό.

Μετά το λαμπερό show, το BBC North West Tonight μετέδωσε μια σειρά από συνεντεύξεις με θαυμαστές οι οποίοι εξεφρασαν την χαρά τους και τη στήριξη τους προς τον καλλιτέχνη! Και σημειώθηκε ένα περιστατικό το οποίο είναι πραγματικά αστείο!

Μιλώντας σε έναν αγνώστων στοιχείων άνδρα ο οποίος ήταν σχεδόν ίδια ντυμένος με τον εκπρόσωπο της Eurovision 2023, o  δημοσιογράφος της εκπομπής νόμιζε πως έχει μπροστά του τον καλλιτέχνη!

“Καταφέραμε ακόμη να μιλήσουμε με τον άνδρα που μας ξεσήκωσε”είπε ο δημοσιογράφος!

Στο σούπερ που εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες, μάλιστα, είχαν γράψει και το όνομα του καλλιτέχνη που συμμετέχει στη Eurovision 2023! Aλλά τελικά δεν ήταν αυτός!

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον άνδρα για το Λίβερπουλ ως η πόλη που διοργανώνει τον διαγωνισμό και ο θαυμαστής είπε:

Απίστευτα, σε σχέση με άλλες χώρες που έχω πάει, είναι πολύ καλύτερη η διοργάνωση”.

Το BBC αργότερα αποκάλυψε πως έγινε ένα λάθος εν μέσω του “πυρετού της Eurovision” καθώς η ανυπομονησία για τον τελικό του Σαββάτου είναι μεγάλη!

Τσέκαρε και αυτά: