Εβδομάδα μόδας

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης είναι ένα από τα μεγαλύτερα fashion events παγκοσμίως και στις πασαρέλες βλέπουμε όλα τα trends που θα απασχολήσουν, νέους δημιουργούς να παρουσιάζουν τις πρώτες τους σειρές και πολλές συμφωνίες λαμβάνουν χώρα στους διαδρόμους όπου τρέχουν τα μοντέλα για να ντυθούν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στις 8 Σεπτεμβρίου ξεκινά το μεγάλο event το οποίο θα λήξει στις 13 Σεπτεμβρίου και έχουμε πολλά να δούμε. Νέοι σχεδιαστές προετοιμάζονται πυρετωδώς για να δείξουν τις πρώτες τους collections ενώ έχουμε την επιστροφή ενός μεγάλου οίκου στις πασαρέλες.

Ο οίκος Ralph Lauren ο οποίος έχει να εμφανιστεί στην εβδομάδα μόδας από το 2019, επιστρέφει και όλοι προσπαθούν από τώρα να βρουν μια θέση στο show καθώς είναι ένα μεγάλο comeback το οποίο σίγουρα θα έχει ανατροπές!

Περισσότεροι από 71 σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους και θα δούμε τον  Peter Do να διοργανώνει επίδειξη με τις πρώτες του δημιουργίες για τον Helmut Lang ενώ και οι Dion Lee, Willy Chavarria, Coach, Head of State και οι πρωτοεμφανιζόμενοι Advisry και Grace Ling θα έχουν συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Η Νέα Υόρκη θα γεμίσει ξανά πασίγνωστα μοντέλα και celebrities oι οποίοι θα παρακολουθήσουν τις επιδείξεις! Και θα δούμε πολλά looks!

Τσέκαρε και αυτά: