Εβδομάδα μόδας

Μεγάλες πόλεις στον κόσμο επιλέγουν να διοργανώσουν κάθε εξάμηνο τη δική τους εβδομάδα μόδας αλλά από ότι φαίνεται η τεχνητή νοημοσύνη είναι έτοιμη να “βαδίσει” στα μονοπάτια αυτά.

Στη Νέα Υόρκη θα βρεθούν σχεδιαστές και παραγωγοί ενδυμάτων για να παρακολουθήσουν το “μέλλον” καθώς η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι αυτή που θα επιστρατευτεί για να παρουσιαστούν δημιουργίες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η εβδομάδα μόδας θα φιλοξενηθεί στα spring studios στην Νέα Υόρκη και το δημιουργικό στούντιο με την ονομασία Maison Meta θα είνα αυτό που θα διεξλαγει τον διαγωνισό και θα συμμετάσχουν 350 υποψήφιοι. Ο διαγωνισμός θα έχει δυο στάδια και στο πρώτο θα γίνει μια ψηφοφορί μέσω διαδικτύου όπου το οινό θα μπορεί να ψηφίσει τον αγαπημένο του σχεδιαστή.

Στο δεύτερο στάδιο θα εμφανιστούν οι 10 φιναλίστ που θα έχουν προκύψει από την ψηφοφορία θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε κριτική επιτροπή!

Όλος ο κόσμος ασχολείται πλέον με την τεχνητή νοημοσύνη και ήταν θέμα χρόνου για να ξεκινήσει και στον “πλανήτη” μόδα η εμφάνιση της! Αν πετύχει η προσπάθεια, θα συνεχιστεί και διαρκώς θα εμφανίζονται νέα πράγματα τα οποία ταράξουν τον χώρο!

Τσέκαρε και αυτά: