Evgenia

To πρώτο της προσωπικό album, με τίτλο το όνομά της και που αποτελείται από 13 τραγούδια, μας παρουσιάζει η Evgenia.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια από την Αμερική, που σημειώνει σημαντική πορεία στην Ελλάδα, μέσα από το νέο της album «Εvgenia» ξεδιπλώνει το μουσικό και πολυδιάστατο ταπεραμέντο της, σε τραγούδια «στολίδια», που φέρουν την υπογραφή των σημαντικότερων εκπροσώπων της ελληνικής μουσικής σκηνής!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Μια πολυσυλλεκτική δισκογραφική δουλειά, η οποία ολοκληρώθηκε με πολλή αγάπη, μεράκι και ερμηνείες ψυχής από την Evgenia, που απογειώνει το κάθε τραγούδι ξεχωριστά, είτε αυτό είναι ζεϊμπέκικο, είτε χασάπικο, είτε ποπ, είτε μπαλάντα κ.α!

Το πρώτο της προσωπικό album, με τίτλο «Evgenia», που κυκλοφορεί από την Spicy Music, αποτελείται από 10 ολοκαίνουργια τραγούδια και 3 μεγάλες επιτυχίες που μας παρουσίασε η Evgenia τους προηγούμενους μήνες.

Η Evgenia έχει συνοδοιπόρους στο πλευρό της την πιο δυνατή ομάδα.

Τη μουσική των νέων της τραγουδιών υπογράφουν ο Κωνσταντίνος Παντζής, ο Λευτέρης Πανταζής με τον Στέλιο Χρόνη και ο Γιάννης Ιερεμίας, ενώ τους στίχους των τραγουδιών έχουν γράψει ο Ηλίας Φιλίππου, ο Λευτέρης Πανταζής, η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο Βασίλης Δήμας, ο Γιάννης Ιερεμίας και ο Στέλιος Χρόνης.

Τσέκαρε κι αυτά: