Εξορκιστής

Μετά από 50 χρόνια από την πρώτη ταινία, ο Εξορκιστής έρχεται ξανά στην μεγάλη οθόνη και είναι πολλά υποσχόμενη ταινία, ωστόσο “κουβαλάει” πίεση λόγω της τεράστιας επιτυχίας της πρώτης ταινίας.

Ο David Gordon Green έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει την ταινία, γεγονός που μπορεί να του βγει σε πολύ καλό, αν λατρέψει ο κόσμος την νέα ταινία.

Το έργο ονομάζεται ‘The Exorcist: Believer’ και η πρώτη προβολή πρόκειται να γίνει στις 13 Οκτωβρίου. Ο σκηνοθέτης, ο οποίος έχει αναλάβει τα Halloween, σε συνεργασία με την Universal, εργάζονται πάνω σε δύο ταινίες, καθώς η επιστροφή της ταινίας είναι τριλογία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η δεύτερη από τις τρεις ταινίες, θα έχει τίτλο ‘The Exorcist: Deceiver’, θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου 2025, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές πληροφορίες για την τρίτη ταινία.

Από την πρώτη ταινία “Εξορκιστής”, η Chris MacNeil (Ellen Burstyn), έπειτα από πολλά χρόνια μετά τον εξορκισμό της κόρης της, θα βρεθεί να αντιμετωπίσει το το πλάσμα που είχε κάποτε καταλάβει τη Regan.

Μαζί με την Burstyn θα εμφανιστεί ο Leslie Odem Jr. (‘Hamilton’, ‘One Night in Miami’), ο οποίος θα επικεντρωθεί στην Chris MacNeil και την εμπειρία της από το δαιμονισμό της κόρης της.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Ανάμεσα στους ηθοποιούς είναι και οι Jennifer Nettles, Ann Dowd, Raphael Sbarge, Okwui Okpokwasili και Olivia Marcum.

Τσέκαρε και αυτά:

Smoothie με ρόδι: Πώς να το φτιάξεις και τα οφέλη στην υγεία 

Απολλεών: Από πού βγαίνει το ψευδώνυμο