Ευδοκία Τσαγκλή

Η Ευδοκία Τσαγκλή είναι μια από τους τραυματίες που έζησε εφιαλτικές στιγμές στο συγκλονιστικό δυστύχημα των Τεμπών, όπου 57 άνθρωποι έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γυναίκα που γνωρίσαμε μέσω του ριάλιτι “Big Brother” και του “Μy Style Rocks” έχοντας ζησει απίστευτες στιγμές πόνου – τόσο σωματικού, όσο και ψυχικού – θέλησε να υπενθυμίσει στον κόσμο πως πρόκειται για μια τραγωδία πάνω από την οποία πρέπει να σκύψει η δικαιοσύνη και να γινουν πράγματα τα οποία θα τιμήσουν σωστα την μνήμη των θυμάτων.

Η Ευδοκία Τσαγκλή μιλώντας πολύ καλά αγγλικά αναφέρει στο βίντεο της:

“Σε παρακαλώ σταμάτα να σκρολάρεις. Είμαι η Ευδοκία και επέζησα από ένα πρωτοφανές έγκλημα που δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί. 57 αθώες ψυχές, κάποιοι από αυτούς φοιτητές, έχασαν στη ζωή τους στην μετωπική σύγκρουση δυο τρένων στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι ζούμε με σοβαρά τραύματα και με τον φόβο της επανάληψης. Δεν ήταν ατύχημα. Για μήνες οι άνθρωποι της ΡΑΣ και οι υπάλληλοι των τρένων έστελναν επαναλαμβανόμενες, σαφείς γραπτές προειδοποιήσεις για αυτό που τελικά συνέβη. Μιλάμε για αμέλεια ή για πιθανή εξαπάτηση από ενδεχόμενο δόλο που προκάλεσε μια πολύνεκρη δολοφονία. Και τι έχει αλλάξει από τότε;”, αναφέρει η νεαρή γυναίκα στο βίντεο της. 

Στο βίντεο της έχει ταγκάρει διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ενώ έχει λάβει πολλά σχόλια!

Τσέκαρε και αυτά: