Νίκος Μπάρτζης

O Νίκος Μπάρτζης σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τελικό του Survivor All Star και υπάρχει αρκετός κόσμος ο οποίος τον στηρίζει στην Ελλάδα! Και ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι ο James Καφετζής!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παλιός κολλητός του “πρίγκιπα” του Survivor μπήκε στο All Star και παρόλο που οι σχέσεις τους είχαν “σπάσει” και δεν τους βλέπαμε να κάνουν εμφανίσεις μαζί, φαίνεται πως το “bromance” δεν έχει σβήσει και ο ginger επιχειρηματίας αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη κίνηση!

Ο James Καφετζής έκανε μια ανάρτηση στο Twitter και έδειξε στον κόσμο πως ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα για να στηρίξει τον Μπάρτζη και έγραψε χαρακτηριστικά στο tweet του:

“Πρώτη φορά ρίχνω τόσες ψήφους σε τηλεπαιχνίδι!
(Αν εξαιρέσουμε βέβαια τις πολλές περισσότερες ψήφους που έριχνα κάθε Σάββατο στην Βουλγαράκη για να παραμείνει και άλλο στο J2US, μήπως και την καταφέρω!) Ελπίζω τώρα τουλάχιστον, να πιάσουν τόπο οι ψήφοι!”. 

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο James έχουν να πουν πολλά από ότι φαίνεται όταν επιστρέψει ο γαλανομάτης στην Ελλάδα και ο κόσμος σίγουρα θα χαρεί με αυτή την κίνηση που έκανε ο “prince James”.

Τσέκαρε και αυτά: