Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Στον καναπέ της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” κάθισε η αθλητικογράφος και instagrammer, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και μίλησε για τη ζωή της! Απάντησε μάλιστα πρώτη φορά για τη σχέση που έχει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο πλέον!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O Kωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι” πως είναι ελεύθερος και ήρθε η σειρά της δημοσιογράφου να “σπάσει” τη σιωπή της και να αποκαλύψει ποια είναι η πραγματικότητα!

“Δεν σκέφτομαι τίποτα, μόνο εμένα και τον άνθρωπο τον συγκεκριμένο, τον Κωνσταντίνο. Δεν σκέφτομαι το τι νομίζει το κοινό.Έχω μια απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί. Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή στα social media, το κάναμε αυθόρμητα. Τα χρόνια περνούν όμως, μεγαλώνεις και αλλάζεις”.

Στη συνέχεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε:

“Υπάρχει μια τρομερή σχέση με τον Κωνσταντίνο, δεν θα το κρύψω. Με πήρε τηλέφωνο όταν βγήκε στην εκπομπή. Έχουμε απίστευτη σχέση, τώρα μιλάμε. Θα με συμβουλευτεί για προτάσεις. Είμαστε πολύ αγαπημένοι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Όχι, δεν μένουμε μαζί. Και στο παιχνίδι όταν μπήκαμε, δεν ήμασταν μαζί. Εγώ ήθελα να είναι ο νικητής”. 
Tσέκαρε και αυτά: