Ευτυχία Γάντα

Η Ευτυχία Γάντα είναι μια νέα γυναίκα η οποία μπήκε από νωρίς στα “βάσανα” καθώς είναι μια πανέμορφη μανούλα και έχει επιλέξει να κάνει μια ζωή η οποία περιστρέφεται γύρω από τα social media! Είναι νέα, ωραία και αποφάσισε να μπει στο “My Style Rocks” για να δείξει στους τηλεθεατές το δικό της, προσωπικό γούστο και να σαρώσει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Όπως θα δεις, είναι μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία και σαρώνει στο Instagram γιατί είναι μια κούκλα και αρέσει σε αρκετό κόσμο!

Ευτυχία Γάντα – Βιογραφικό, Instagram, καταγωγή, ηλικία, τα παιδιά και ο γάμος

H Ευτυχία Γάντα είναι μόλις 25 ετών και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη! Είναι ένα κορίτσι που πάντα αγαπούσε τη μόδα και ήθελε να είναι πάντα “κοκέτα”. Με τη μανούλα της έχει μικρή διαφορά στην ηλικία και πάντα επισκεπτόταν την ντουλάπα της και πείραζε τα καλλυντικά της γιατί είχε περιέργεια.

Είναι μια νέα μανούλα καθώς όπως έχε μοιραστεί στο Instagram έχει δυο πανέμορφα παιδάκια τα οποία είναι σαν δίδυμα και είναι όλη της η ζωή! Είναι παντρεμένη και πολύ ευτυχισμένη!

Της αρέσει πολύ να περιποιείται τον εαυτό της και τα τελευταία δυο χρόνια επιλέγει ένα πιο street style look γιατί θέλει να είναι πάντα “μάχιμη” και άνετη γιατί έχει δυο παιδιά!

Δηλώνει instagrammer και έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρείες για να διαφημίσεις προϊόντα και να δημιουργήσει περιεχόμενο!

Λατρεύει τις γυναίκες και έχει πολλές φίλες!

Το Instagram της

Η Ευτυχία Γάντα έχει δημιουργήσει έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram και μέσω αυτού παρουσιάζει την καθημερινότητα της και τις συνεργασίες που έχει ενώ κάνει και τα γνωστά σε όλους μας giveaway τα οποία ενθουσιάζουν τον κόσμο!

Είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα που αγαπά τη μόδα, τα ταξίδια ενώ δεν βάζει τίποτα πάνω από τις κόρες της!

Τσέκαρε και αυτά: