Πόπη Παγούδη

Η Πόπη Παγούδη είναι ένα νέο κορίτσι που λατρεύει τη μόδα και αποφάσισε να κάνει το τολμηρό βήμα και να μπει στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, “My Style Rocks” όπου και θα δείξει στα κορίτσια και τους κριτές το δικό της στιλ και όλα όσα έχει σκεφτεί να δημιουργήσει στα concepts της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @popi_pagoude

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Είναι ένα ακόμη φρέσκο πρόσωπο που θέλει να παρουσιάσει το προσωπικό της στιλ στον κόσμο και να κριθεί και τις επιλογές της!

Πόπη Παγούδη – Βιογραφικό, Instagram, TikTok, καταγωγή, ηλικία, τα καταστήματα της

H 24χρονη Πόπη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί της μαστίχας, τη Χίο και από πολύ μικρή ηλικία έδειξε στην οικογένεια της πως η μόδα την ενδιαφέρει και πως θέλει να ασχοληθεί με αυτή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @popi_pagoude

Έχοντας ως πρότυπο τη μαμά της η οποία εργαζόταν για πολλά χρόνια σε γνωστό μαγαζί με ρούχα, θέλησε να ασχοληθεί με όλα όσα φορούν την πώληση των ρούχων και το στιλ. Όταν τελείωσε το σχολείο και έχοντας δει πως όλα τα χρήματα της τα δαπανά για την αγορά ρούχων, αποφάσισε να ξεκινήσει τα δικά της καταστήματα. Σπούδασε μαγειρική, αλλά είδε πως δεν μπορεί να ξεπεράσει τη μεγάλη της αγάπη και είναι πλέον ιδιοκτήτρια δυο μαγαζιών.

Δηλώνει επιχειρηματίας και δε θα άλλαζε τη ζωή της για κανέναν λόγο!

Το στιλ της δεν είναι συγκεκριμένο αφού το προσαρμόζει ανάλογα με τη διάθεση της και είναι ένα κορίτσι το οποίο δε φοβάται να πει την άποψη του και να τη στηρίξει!

Το Instagram και το TikTok

H Πόπη Παγούδη στο Instagram μετρά 31Κ followers και έχει δημιουργήσει και λογαριασμό στο TikTok όπου και μοιράζεται κατά καιρούς διάφορα βίντεο και κάνει σχόλια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @popi_pagoude

Της αρέσει να κάνει διάφορα χορευτικά και να μοιράζεται διάφορες σκέψεις της με τους followers της και από ότι φαίνεται θα δει αύξηση καθώς η συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας θα φέρει και followers!

@popi_pagoudi #fakebody ♬ πρωτότυπος ήχος – Ποπη Παγουδη

Τσέκαρε και αυτά: