Φαγητό Αγία Παρασκευή

Φαγητό Αγία Παρασκευή : Τα κατάλληλα τηλεφωνήματα μεταξύ φίλων έγιναν και το βράδυ του Σαββάτου βρεθήκαμε στο “ΝΑΜΑ” , όπου και απολαύσαμε ένα υπέροχο γεύμα το οποίο μας έκανε “σκάσουμε” στην κυριολεξία αφού δε σταματήσαμε να τρώμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η παρέα μας περίμενε ήδη στο τραπέζι και προτού καθίσουμε μας υποδέχτηκε μια πολύ γλυκιά κυρία και αμέσως αισθανθήκαμε πως βρισκόμαστε σε ένα φιλικό περιβάλλον. Στο σημείο που καθίσαμε, αντιληφθήκαμε πως βρισκόμαστε πολύ κοντά στο μπουφέ και όπως καταλαβαίνεις, οι “επισκέψεις” ήταν πολύ συχνές.

Ένα από τα μεγάλα ατού του μαγαζιού είναι το γεγονός πως υπάρχει μπουφέ από το οποίο μπορείς να γευτείς γεύσεις της Ασίας και σίγουρα θα πάθεις την πλάκα σου, αφού είναι πεντανόστιμα.

Στο μπουφέ του ΝΑΜΑ, θα βρεις spring rolls, τσιπς γαρίδας, γλυκόξινο κοτόπουλο, πολλών ειδών σούσι, τηγανητό ρύζι αλλά και ατμού, crispy pork, κοτόπουλο με σουσάμι και πολλά άλλα εδέσματα τα οποία σε ταξιδεύουν στην ανατολή.

Όλες οι γεύσεις της ανατολής μπορούν αμέσως να βρεθούν στο πιάτο σου και εννοείται πως μπορείς να τις απολαύσεις ξανά και ξανά! Αλλά πρόσεχε γιατί κάποια στιγμή δε θα καταλάβεις πόσο έχεις φάει, γιατί όλα είναι πολλά νόστιμα και ξεγελιέσαι.

Οι τιμές για να απολαύσεις το μπουφέ είναι πολύ καλές καθώς πληρώσαμε 26 ευρώ το άτομο. Αυτό που πρέπει αν ξέρεις είναι πως αν επιλέξεις να πιεις κάποιο ποτό ή κρασί, θα χρεωθείς εξτρά!

Στο χώρο του μαγαζιού θα συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι βρέθηκαν στο συγκεκριμένο μέρος για φαγητό γιατί συνδυάζει την φιλικότητα, τη γεύση και το άριστο σέρβις! Και αυτά είναι πολύ σημαντικά!

Τα μηχανάκια γνωστής εταιρείας διανομής φαγητού δε σταματούσαν να βρίσκονται έξω από το μαγαζί καθώς γίνεται και delivery ενώ τα πιάτα στο μπουφέ ανανεώνονται διαρκώς για να είναι ζεστά τα φαγητά έτσι ώστε να τα απολαύσεις!

Περάσαμε σούπερ, “σκάσαμε” στο φαγητό και σίγουρα θα ξαναπάμε!

Τσέκαρε και αυτά : 

The Strokes : Το απόλυτο box set

Χριστούγεννα 2022 : Οι βόλτες που πρέπει να κάνεις στην Αθήνα