Φαγητό Θεσσαλονίκη

Φαγητό Θεσσαλονίκη : Αν είσαι από τους τύπους που κάθε φορά που απολαμβάνουν εάν μπέργκερ, βλέπουν τα μισά υλικά να “στολίζουν” το φούτερ τους, τότε το space burger είναι ίσως η λύση που χρειάζεσαι για να σταματήσεις να λερώνεσαι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένα μπεργκεράδιο στη Θεσσαλονίκη δημιούργησε “διαστημικά μπέργκερ” τα οποία δεν είναι ικανά να μας λερώσουν! Πρόκειται για ένα μπέργκερ το οποίο έχει το σχήμα ενός ιπτάμενου δίσκου και στην ουσία το πιέζουν γύρω-γύρω για να είναι κλειστό και έτσι δεν πέφτουν τα υλικά που έχει επιλέξει ο πελάτης, δεξιά και αριστερά.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μίλησε στην κάμερα του OPEN για το ιδιαίτερο σχήμα του μπέργκερ του και έτσι ο κόσμος δεν μπορεί να λερωθεί γιατί είναι έτσι φτιαγμένο.

Το space burger αποτελείται από τηγανητό κοτόπουλο, αγγορομαγιονέζα, μουστάρδα και κέτσαπ! Και ο κόσμος μπορεί να επιλέξει τέσσερις διαφορετικές σος για να προσθέσει και να το απογειώσει ακόμη περισσότερο!

Τσέκαρε και το βίντεο :

Φαγητό Θεσσαλονίκη : Η πόλη της Ελλάδας έχει καταφέρει να γίνει γαστρονομικός προορισμός καθώς πολλά είναι τα μαγαζιά που είναι γνωστά για τα ιδιαίτερα πιάτα τους και όποιος έχει επισκεφτεί τη συμπρωτεύουσα, έχει πολλά καλά λόγια να πει για το φαγητό το οποίο ανυπέρβλητο!

Τσέκαρε και αυτά : 

DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια : Οι “αγιοβασίληδες” από κλωστή

Survivor All Star : Προσεγγίστηκαν παίκτες του 1ου κύκλου