Φαίη Χρυσοχόου

Η Φαίη Χρυσοχόου είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος η οποία εργάζεται στο χώρο πολλά χρόνια και έχει καταφέρει να φέρει στο φως πληροφορίες για πολλές υποθέσεις, ενώ έχει αναλάβει και το ρόλο της δασκάλας, διδάσκοντας στα νέα παιδιά που θέλουν να μπουν στη δημοσιογραφία όλα όσα ξέρει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Έχοντας μακροχρόνια πορεία σε πολλά είδη ρεπορτάζ, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στον κόσμο της δημοσιογραφίας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη θεωρούν πολύ δυνατό “χαρτί”.

Φαίη Χρυσοχόου – Βιογραφικό, Instagram, καριέρα, οι πυροβολισμοί στο Εφετείο

H δημοσιογράφος έχει καταφέρει να κάνει πολλές έρευνες που αφορούν σε κοινωνικά θέματα και αποκλειστικές συνεντεύξεις σε εξέχουσες προσωπικότητες όπως είναι ο οικονομολόγος Πωλ Κρούγκμαν, ο οποίος έχει λάβει βραβείο Νόμπελ.

Έχει περάσει από πολλά είδη ρεπορτάζ όπως είναι το οικονομικό, το πολιτικό και το ελεύθερο ενώ έχει ασχοληθεί και με θέματα που αφορούν τις επικοινωνίες, το περιβάλλον, και τα δημόσια έργα.

Έχει υπάρξει μέλος ομάδων γνωστών περιοδικών και εφημερίδων όπως είναι η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, η Real News, το Έψιλον, η Αγορά και διαθέτει την δική της επιχειρηματική σελίδα η οποία ονομάζεται “Παλμός της Αγοράς”.

Η Φαίη Χρυσοχόου έχει κάνει συνεργασίες με πολλά έντυπα όπως είναι ο Ιατρικός Τύπος και έχει διατελέσει υπεύθυνη Τύπου στον Όμιλο Δασκαλαντωνάκη. 

Έχοντας μεγάλη αγάπη για τη δημοσιογραφία, αποφάσισε να αναλάβει και το ρόλο της δασκάλας στο ΑΝΤ1 MediaLab όπου εργάζεται από το 2013 και διδάσκει τα μαθήματα “Πολιτικό Ρεπορτάζ” και “Ελεύθερο Ρεπορτάζ” .

Οι πυροβολισμοί στο Εφετείο

Το 2017 η Φαίη Χρυσοχόου έγινε μάρτυρας ενός ακραίου περιστατικού στο Εφετείο Αθηνών όπου εκδικαζόταν η υπόθεση που αφορούσε στην εξαφάνιση του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η δημοσιογράφος η οποία κάλυπτε το γεγονός, μαζί με άλλους συναδέλφους έπαιρναν δηλώσεις από τον ξάδερφο της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου και ξαφνικά έβγαλε από την τσέπη του και πυροβόλησε τρεις φορές.

Έχοντας ζήσει ένα τόσο ακραίο περιστατικό, περιέγραψε όλα όσα ένιωσε λέγοντας πως ήταν μια στιγμή όπου ο τρόμος την κατέβαλλε και πως το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι πολύ επικίνδυνο!

H συγκεκριμένη περιπέτεια που πέρασε είχε ταράξει το πανελλήνιο και οι δημοσιογράφοι θυμούνται μέχρι και σήμερα αυτή τη δύσκολη στιγμή!

Τσέκαρε και αυτά: