Μπεν Άφλεκ

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι από τα πιο ωραία ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz και σε κάθε τους ευκαιρία, βρίσκουν τρόπους για να μας υπενθυμίσουν τον έρωτα και τον θαυμασμό που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, η γνωστή τραγουδίστρια ανάρτησε στο Instagram μια ημίγυμνη φωτογραφία του συζύγου της, και ναι! Πάθαμε μια μικρή αναστάτωση αφού ο άνθρωπος είναι τα καλύτερα του!

Η JLo θέλησε να εκθειάσει τα προσόντα του άνδρα της αναρτώντας μια φωτογραφία όπου ποζάρει στο μπάνιο και δείχνει το γυμνασμένο κορμί του και τα τατουάζ του! Και στα social media έγινε χαμός αφού πρόκειται για μια εικόνα που πολλές γυναίκες και άνδρες μπορούν να χαζεύουν για ώρες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η εικόνα του Μπεν Άφλεκ στο μπάνιο προκάλεσε πανικό σχολίων και η Τζένιφερ Λόπεζ αρκέστηκε σε μια απλή λεζάντα η οποία έγραφε:

“Χρόνια πολλά σε όλους τους καταπληκτικούς μπαμπάδες εκεί έξω! Σας αγαπάμε και σας εκτιμούμε περισσότερο από όσο θα μπορούσατε να φανταστείτε”.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να εκθειάζουν ο ένας τον άλλον και να δείχνουν στον κόσμο πόσο καλά περνούν! Και είναι πολύ ωραίο!

Τσέκαρε και αυτά: