Η Φαίη Σκορδά εξακολουθεί να απασχολεί τα φώτα και όχι για τη θεματολογία της εκπομπής της, αλλά και για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και τις προσθήκες νέων συνεργατών που ευελπιστεί να κινητοποιήσει τα μηχανάκια.

Πλέον στο πάνελ με τη Φαίη Σκορδά θα βρίσκεται και ο Νίκος Γεωργιάδης, ο διευθυντής του ΟΚ, ο οποίος δεν είναι και νέο πρόσωπο στην τηλεόραση! Και εκεί που λέγαμε ότι με αυτή την προσθήκη δεν μας περιμένει κάτι άλλο, έρχεται και η είδηση ότι και ο Βασίλης Νομικός προορίζεται για την παρέα της εκπομπής. Ο γνωστός Βασίλης Νομικός από παλιά με τη Ρούλα Κορομηλά!

Με αφορμή αυτά τα νέα λοιπόν δεδομένα, το citynow.gr σκέφτηκε να κάνει τη δική του πρόταση για τη Φαίη Σκορδά και φυσικά η πρόταση αυτή, θα είναι επηρεασμένη από τις μέχρι τώρα επιλογές της.

Η πρώτη μας πρόταση είναι αρκετά ρηξικέλευστη!

Φαίη Σκορδά

Πρόκειται για τους δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές από τον Άγνωστο Πόλεμο, το remake δηλαδή της σειράς το 1987. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας η Μαρία Αλιφέρη θα ήταν ότι πρέπει για την εκπομπή γιατί μην ξεχνάμε έχει και εμπειρία από τηλεπαιχνίδια. Ο Άγγελος Αντωνόπουλος θα μπορούσε να ασχοληθεί με τα θέματα του πολιτισμού που θα είναι και εξαιρετικός ως έμπειρος σε αυτό. Μία τέτοια προσθήκη δύο τέτοιων ανθρώπων θα άφηνε εποχή!

Η δεύτερη πρόταση για τη Φαίη Σκορδά είναι η εξής:

Φαίη Σκορδά

Πρόκειται για την Γωγώ Ατζολετάκη! Είναι ηθοποιός και συγγραφέας και μία τέτοια προσθήκη θα έδινε αέρα ανανέωσης στην εκπομπή! Επίσης ως Σταρ Ελλάς η Γωγώ Ατζολετάκη θα μπορούσε να βοηθήσει την εκπομπή και στο κομμάτι fashion!

Η τρίτη πρόταση έχει και μουσική χροιά!

Πρόκειται για τη Δάφνη Μπόγκοτα, τη γνωστή σε όλους μας από τη Eurovision. Πρόκειται για άλλη μία φρέσκια ιδέα η οποία με τις γνώσεις της στη μουσική θα ήταν πολύ χρήσιμη όσον αφορά το κομμάτι του lifestyle με τους τραγουδιστές, ενώ για τη Eurovision θα είχε η Φαίη Σκορδά και τον κατάλληλο άνθρωπο.

Η επόμενη πρόταση έχει να κάνει με τις αθλοπαιδιές!

Φαίη Σκορδά

Πρόκειται για τη γνωστή γυμνάστρια, τη Σούζαν Άσμπι που έχει τηλεοπτική εμπειρία και φυσικά θα δώσει και έναν άλλο αέρα και φυσικά θα αναλάβει τη γυμναστική των τηλεθεατών.

Αυτές οι προτάσεις εάν γίνουν αποδεκτές από τη Φαίη Σκορδά μπορούμε να εγγυηθούμε την “ανάστασης” της τηλεθέασης. Και φυσικά ο φρέσκος αέρας στην εκπομπή θα καλύψει το λεκανοπέδιο στη χειρότερη!

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Τσέκαρε κι αυτό:

Thanksgiving : Η παρέλαση στη Νέα Υόρκη