Fame Story

Έντονο διαπληκτισμό είχαν η διαγωνιζόμενη Χριστίνα και η image maker και καθηγήτρια του Fame Story, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Η παίκτρια του ριάλιτι, έκανε κάποιες έντονες καταγγελίες για την στιλίστρια, με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο πλατό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η Χριστίνα δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Εγώ δεν έκανα κανέναν χαμό μέσα στο μάθημα, όπως ανέφερε. Χαμός έγινε, αφότου εγώ αρνήθηκα πάρα πολύ ευγενικά, γιατί μάλωσαν με άλλους συνεργάτες πίσω που την σταμάτησαν από τις αλλαγές. Οπότε εγώ χαμό δεν δημιούργησα. Απλώς αρνήθηκα να αλλάξω μετά την πρόβα τζενεράλε μου παπούτσι γιατί θέλω να νιώθω σταθερή στο παπούτσι μου όταν χορεύω όπως κάνω 10 χρόνια τώρα”.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι:

“Παρόλα αυτά της το εξήγησα πάρα πολύ ευγενικά και δεν υστερίασα, όπως είδα στο βίντεο γιατί είδα κάτι πολύ υποκριτικό. Το “μη μ’ ακουμπάς” λοιπόν έγινε χθες γιατί η κα. Κατσαΐτη μού επιτέθηκε. Με βρήκε μέσα στο καμαρίνι, όπου ήμουν, περίμενα να τελειώσει τη δουλειά της και βλέπω και δοκιμάζω ένα ρούχο που μ’ αρέσει και το έχω δει και σε μια άλλη τραγουδίστρια που έχω συνεργαστεί. Μπαίνει η κα. Κατσαΐτη, εγώ είμαι στον καθρέφτη, δεν έχω καταλάβει τι γίνεται και νιώθω κάποιον να μου τραβάει το ρούχο από πάνω μου. “Βγαλ’ το τώρα, βγάλ’ το τώρα” μου έλεγε. Έχω πάθει σοκ, της λέω εκείνη τη στιγμή να σηκωθεί να φύγει γιατί δεν επιτρέπω ούτε στον πατέρα μου να με ακουμπάει”.

Θα το ξήλωνε το ρούχο αν την άφηνα εκείνη τη στιγμή και δεν είμαι καθόλου υπερβολική. Της είπα να απομακρυνθεί από μπροστά μου και έμεινε εδώ και μου έλεγε ότι δεν την σέβομαι και γενικώς ήταν άκρως προκλητική. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση και δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου αλλά, εφόσον υπάρχουν κάμερες και εγώ εκτίθεμαι, πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου”.

Έπειτα, η διαγωνιζόμενη του Fame Story κατέληξε λέγοντας:

“Δεν έχω καμία ανασφάλεια και δεν αμφιβάλλω ότι κάποιος θέλει να με κάνει σταρ. Αν όμως θέλει να με κάνει σταρ και να μου επιτίθεται και να μου δημιουργεί ψυχολογικά, δεν συμφωνώ ότι εγώ έτσι γίνομαι σταρ καθόλου. Η κα. Κατσαΐτη υπέθεσε ότι εγώ διάλεξα το ρούχο και μου όρμηξε! Δεν την κατάλαβα, δεν την είχα αντιληφθεί καν στο οπτικό μου πεδίο και μου τραβούσε το ρούχο και με πρόσταζε να το βγάλω”.

Μετά από λίγη ώρα, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη βγήκε τηλεφωνική και απάντησε για όσα την κατηγόρησε η σπουδάστρια του Fame Story:

“Πολύ λυπάμαι για ό,τι ακούσατε. Το πιο στενάχωρο για μένα είναι ΄να ακούω πράγματα που είναι λίγο φαντασία. Λυπάμαι γιατί τα γεγονότα δεν είναι έτσι. Στεναχωριέμαι όταν ακούω ένα νέο παιδί δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς πώς συμπεριφέρεται. Η συμπεριφορά της Χριστίνας απέναντί μου δεν ήταν σωστή. Στη δουλειά μου έχω προσπαθήσει μόνο για το καλύτερο. Εάν δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτό που της πρότεινα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν απλά να δοκιμάσει ένα άλλο ρούχο στο stage και τίποτε παραπάνω, ούτε να αλλάξει παπούτσι ούτε τίποτα που είπε, τίποτε από όλα αυτά… Δεν ξέρω τι να πω έχω μείνει έκπληκτη και για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε. Διότι το μόνο που έλεγα -και φαίνεται και στο βίντεο, καλό είναι να το παίξετε όλο- ήμουν απέναντί της και την παρακάλεσα να βγάλει το ρούχο. Της είπα να μου μιλάει με ευγένεια γιατί ήταν αγενής και δεν με σέβεται. Με αυτό τον τόνο της μιλούσα γι’ αυτό και ίσως να μην ακούγεται η φωνή μου στο βίντεο. Βρήκα τη Χριστίνα μέσα στον χώρο που είναι τα ρούχα να φορά ένα ρούχο που ήταν σε θήκη άλλης σπουδάστριας και της είπα να το βγάλει, ακούμπησα τον ώμο, την τιράντα του ρούχου και μου είπε ότι δεν πρέπει να την ακουμπάω. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η εκρηκτική συμπεριφορά της Χριστίνας όμως είναι το δυσάρεστο γεγονός γιατί είναι για να δημιουργεί εντυπώσεις, όχι για την ουσία. Αυτό με στεναχωρεί”.

Τσέκαρε και αυτά:

Διονύσης Ατζαράκης: Το χιουμοριστικό βίντεο για τον Κασσελάκη

Καρμπονάρα: Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή μέσα σε 15 λεπτά