Female President

Ο Female President γράφει και ηχογραφεί το δεύτερο EP τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη της άνοιξης του 2023, ωστόσο εμπνεύστηκαν να διασκευάσουν ένα αγαπημένο τραγούδι του Tyler Cassidy.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΔΩ 

Το θέμα του δεύτερου EP τους είναι για την αγάπη που βρίσκεις και χάνεις ανάμεσα στη γη και τον ουρανό, τον εαυτό σου και τους άλλους και το κεφάλι και την καρδιά σου. Το JUNKIE συμπυκνώνει την εμμονή που μπορούμε να δημιουργήσουμε με την αγάπη, ότι σχεδόν μας καταστρέφει. Το Female President έχει κάνει μια παραλιακή και ψυχρή διασκευή, αναμειγνύοντας μπλουζ, φωνητική δύναμη και την ονειρική παραφωνία του άλμπουμ Pet Sounds των The Beach Boys. Το JUNKIE σας προσκαλεί να στριμώξετε και να νιώσετε όλα τα συναισθήματα.

Ένα αμερικανικό οικογενειακό τρίο εμπνευσμένο από τις πρώτες ρίζες του rock n roll. απλοϊκά riff που αυλακώνουν και δυναμική που φτιάχνει τον πυρετό. Ξεκινώντας κατά τη διάρκεια της πανδημίας ως ένας τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις ακυρωμένες περιοδείες και τους κλειστούς χώρους, η Γυναίκα Πρόεδρος γράφει τραγούδια με ειλικρινή θάρρος και συναισθηματική ατμόσφαιρα στα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ροκάρετε. Συνδυάζοντας τα μοναδικά τους στυλ παιξίματος και τη γνήσια αγάπη για τη μουσική, οι Female President είναι ένα δυναμικό μοντέρνο ροκ συγκρότημα με δικό του ήχο.

Άκουσε το εδώ!

Το ντεμπούτο EP του Female President «Our Year To Grieve», είναι είκοσι λεπτά καθαρής συναισθηματικής απελευθέρωσης που ενισχύεται μέσα από συμφωνικές κινήσεις και κλασικές ροκ ρίζες.

Τσέκαρε και αυτά: