Fendi

Πολλοί οίκοι μόδας όπως ο Fendi, παρουσιάζουν τις νέες τους συλλογές μέσω των social media και των πλατφορμών που έχουν δημιουργήσει! Και με αυτόν τον τρόπο μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε front row σε όλες τις επιδείξεις τους.

Ο γνωστός, ιταλικός οίκος Fendi, παρουσίασε τη νέα του συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 και τα λόγια είναι περιττά!

O cretive director του οίκου, Kim Jones ο οποίος διαδέχτηκε τον Karl Lagerfeld, δημιούργησε την πρώτη του συλλογή για τον οίκο και επέλεξε να «βουτήξει» βαθιά στην ιστορία του αγαπημένου brand και να αντλήσει έμπνευση από τη Ρωμαϊκή καταγωγή του έτσι ώστε να τη συγχρονίσει με τη μοντέρνα και βρετανική κουλτούρα που διαθέτει ο σχεδιαστής.

Στη συλλογή είδαμε πολλά μονόχρωμα looks και οι αποχρώσεις του μπεζ κυριάρχησαν στην πασαρέλα που είχε δημιουργηθεί και θύμιζε βόλτα σε μουσείο! Oversized τσάντες από μαλακό δέρμα, γούνες με fringes, παλτό σε αυστηρές γραμμές και μακριά, και minimal looks κυριάρχησαν και με αυτόν τον τρόπο ο οίκος μας δείχνει τη δική του οπτική στις τάσεις που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν.

Και τα θέλουμε όλα!

Τσέκαρε το βίντεο και δες τα looks που παρουσίασε ο γνωστός οίκος μόδας:

Τσέκαρε και αυτό: Lady Gaga: Δίνει αμοιβή για να βρεθούν τα σκυλάκια της