Φεστιβάλ Αθήνα

Φεστιβάλ Αθήνα :Αυτή την Κυριακή, 23 Απριλίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν για μία ακόμη φορά στη Βαρβάκειο Αγορά για το Σymposio Festival. To viral event της φετινής χρονιάς που συγκεντρώνει από τον Οκτώβρη χιλιάδες κόσμου στην Κεντρική Αγορά της επιστρέφει για το μηνιαίο του ραντεβού με το κοινό και θα γίνει ξανά talk of the town.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

 

Η συνταγή γνωστή και επιτυχημένη αλλά οι αλλαγές και οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Τα κιόσκια φαγητού πολλαπλασιάζονται, τα stages από δύο γίνονται τρία, το line up εμπλουτίζεται, τα μουσικά μονοπάτια διασταυρώνονται και το θέαμα αναμένεται να είναι για μία ακόμη φορά εκπληκτικό.

Εάν, λοιπόν, θέλεις να απολαύσεις τον αξεπέραστο παλμό της πόλης σε ένα φεστιβάλ που προάγει τον πολιτισμό, την κουλτούρα και τις τέχνες μέσα από τη γεύση και τη μουσική συνδυάζοντας το παραδοσιακό με τα σύγχρονα ακούσματα, mark your calendar και έλα στη Βαρβάκειο Αγορά αυτή τη Κυριακή, 23 Απριλίου (12:00-23:30).

Γαστρονομία

Στη θέση των συνηθισμένων πωλητών θα σερβίρεται elevated street food αλλά και high end
εδέσματα. Από χαβιάρι, στρείδια και σούσι -σήμα κατατεθέν πλέον της Αγοράς- μέχρι φρέσκα ζυμαρικά από τον βραβευμένο σεφ Michele, μπουγάτσα με φύλο που ανοίγεται μπροστά σου, pizza με λεπτό ιταλικό ζυμάρι και πολλά ακόμη εκλεκτά εδέσματα. Όλα ακολουθούν την λογική του food pairing για μια εκρηκτική επίγευση!

 

Τσέκαρε και αυτά: