Met Gala 2023

Την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, η Νέα Υόρκη θα γεμίσει λιμουζίνες και ειδικά διαμορφωμένα βαν καθώς το Met Gala 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Μητροπολιτικό μουσείο. Και οι celebrities που έχουν λάβει ειδική πρόσκληση θα εμφανιστούν με ιδιαίτερες δημιουργίες οι ποίες θα ταιριάζουν στο φετινό θέμα το οποίο αποτίει φόρο τιμής στον Karl Lagerfeld.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο φετινό fashion event έχουν προσκληθεί 400 εκλεκτοί καλεσμένοι και οι οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι η Ντούα Λίπα, η Σάλμα Χάγιεκ, η Μικέιλα Κοελ, ο Ρότζερ Φέντερερ και φυσικά η editor in Chief της Vogue, Άννα Γουίντορ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Met Gala 2023 (@metgalaofficial)

Το Met Gala είνα μια φιλανθρωπική εκδήλωση την οποία διοργανώνει τα τελευταία χρόνια η ισχυρή κυρία της μόδας, και αφορά στην συγκέντρωση δωρεών για να συντηρείται το Ινστιτούτο Κοστουμιών του ΜΕΤ. Όταν ολοκληρώνεται το λαμπερό event, ξεκινά η ετήσια έκθεση μόδα στο μουσείο και ο κόσμος μπορεί να θαυμάσει από κοντά μοναδικές δημιουργίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Met Gala 2023 (@metgalaofficial)

Η Έλενορ Άλμπερτ ήταν εκείνη που διοργάνωσε για πρώτη φορά το event το 1948, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για το ινστιτούτο κοστουμιών και από τότε είναι ένα γεγονός το οποίο απασχολεί σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς οι καλεσμένοι τπυ ντύνονται με βάση το θέμα που επιλέγεται κάθε χρόνο και φορούν avant garde δημιουργίες.

Το Met Gala 2023 έχει ως θέμα την κληρονομά του σχεδιαστή Karl Lagerfeld και ο τίτλος που φέρει είναι “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty.”

 

Tσέκαρε και αυτά: