Φιλία

Μια απίστευτη εμπειρία ζωής είχαν δυο 81χρονες από το Τέξας οι οποίες επέλεξαν να επισφραγίσουν τη φιλία τους με ένα μεγάλο ταξίδι σε όλο τον κόσμο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Σάντι Χέιζελιπ και η Έλι Χάμπι αποφάσισαν να ταξιδέψουν σε όλο τον πλανήτη για 80 μέρες και για 2,5 μήνες πήγαν σε απίστευτα μέρη τα οποία όλοι θα θέλαμε να επισκεφτούμε κάποια στιγμή!

Ξεκίνησαν το ταξίδι τους από την Ανταρκτική και έφτασαν μέχρι την Αυστραλία ενώ πήγαν και στον Βόρειο Πόλο.

Οι δυο φίλες πήραν έμπνευση από το βιβλίο του Ιουλίου Βερν “Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες” και από το 2020 σχεδιάζαν το ταξίδι.

“Η Έλι και εγώ αγαπάμε τα ταξίδια, η υγεία μας είναι καλή, ταξιδεύουμε καλά μαζί” είπε η Χέιζελιπ στο blog “Αround the World at 80” και συνέχισε λέγοντας “Σκεφτήκαμε: “Δεν θα ήταν λοιπόν διασκεδαστικό να κάνουμε τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες όταν θα είμαστε 80 χρονών;”. 

Η Σάντι είναι γιατρός και η Έλι είναι φωτογράφος και αφού έχει άρση όλων των περιορισμών που αφορούσαν στη COVID-19 πήγαν εκεί που ήθελαν.

Το αναβάλαμε μέχρι το 2023, για να μπορέσουμε να συμπεριλάβουμε στο ταξίδι την Ανταρκτική που ήταν στο αρχικό μας δρομολόγιο”, είπαν οι δυο φίλες που γνωρίστηκαν στη Ζάμπια πριν από 23 χρόνια όπου και ξεκίνησε αυτή η φιλία.

Στις 11 Ιανουαρίου ξεκίνησαν το ταξίδι τους από την Αργεντινή και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε πλοίο 60 ατόμων για να διασχίσουν το Πέρασμα του Ντρέικ .

Tσέκαρε και αυτά :