First Dates

Η Ζεν γεμίζει τις τσέπες της με… αστερόσκονη και ετοιμάζεται, μαζί με την ομάδα του First Dates, να βοηθήσουν νέα ζευγάρια να έρθουν πιο κοντά. Το μοναδικό εστιατόριο των singles υποδέχεται οκτώ ξεχωριστές προσωπικότητες, που θέλουν να αφεθούν στο αγαπημένο παιχνίδι του φλερτ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O Μίλτος έρχεται στο First Dates από τον Πύργο Ηλείας, ελπίζοντας να βρει τον έρωτα, που δεν έχει γνωρίσει ποτέ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσει μια ενδιαφέρουσα βραδιά και θα πει κι ένα τραγούδι!

Με την ίδια διάθεση να ερωτευτεί και με αυτοπεποίθηση καταφθάνει ο Αποστόλης. Μένει να φανεί αν το σύμπαν ή οι αγγελικοί αριθμοί, που έχει πάνω του, τον οδηγήσουν, τελικά, στο κορίτσι που αναζητά.

Οι φίλοι του Δημήτρη τον έπεισαν να δοκιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο, προκειμένου να ξεπεράσει τις δικές του ανασφάλειες και να εξασφαλίσει ένα δεύτερο ραντεβού.

Ο Μπάμπης από τη Θεσσαλονίκη έρχεται για να φλερτάρει «ποντάροντας» στο χιούμορ του, με αμφίβολα αποτελέσματα.

Η 46χρονη Άντα είναι μόνο μερικούς μήνες μόνη. Κάνει κράτηση στο First Dates για να αποδείξει ότι ο έρωτας δεν έχει ηλικία!

Η Άννα Μαρία πιστεύει στις σοβαρές σχέσεις και όχι στις συμπτώσεις. Η Δέσποινα γοητεύεται από τα αγόρια, που διαθέτουν δυναμική προσωπικότητα. Μια… Ολλανδή από τη Θεσσαλονίκη, κλείνει τη σημερινή σύνθεση ζευγαριών. Η εντυπωσιακή Άντζελα έρχεται στο First Dates ελπίζοντας να διατηρήσει το διάπλατο χαμόγελό της όλο το βράδυ. Θα τα
καταφέρει;

Τυχερά σύμβολα, λαϊκοί στίχοι, ερωτικοί αλγόριθμοι και ένα… χάσιμο στη μετάφραση, μπερδεύονται γλυκά με λαχταριστά πιάτα και τούρτες σε σχήμα καρδιάς! Κάποιοι θα αποχωρήσουν «χορτασμένοι» από μια μοναδική εμπειρία ενώ άλλοι θα χάσουν μαζί με την όρεξη και την ελπίδα για μια ρομαντική συνέχεια.

Tσέκαρε και αυτά: