Φολέγανδρος

Μπορείς η Μύκονος και η Σαντορίνη είναι από του πιο δημοφιλείς, ελληνικούς προορισμούς, ωστόσο η “The Sun” πιστεύει πως η Φολέγανδρος είναι το “the place to be” το φετινό καλοκαίρι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το ελληνικό νησί που προτείνει η βρετανική “Τhe Sun” συχνά συγκρίνεται με τη Σαντορίνη λόγω της ομορφιάς του και δεν είναι το μόνο μέσο ενημέρωσης που συστήνει στους Βρετανούς και τους Αμερικάνους να το επισκεφτούν καθώς και το CNN το έχει εκθειάσει.

Η Φολέγανδρος βρίσκεται κοντά στη Σαντορίνη και την Πάρο, και δεν δέχεται το πλήθος των επισκεπτών όπως τα άλλα δυο νησιά όμως είναι ένας προορισμός ο οποίος σίγουρα αξίζει την  προσοχή μας!

Το Κάτεργο είναι μια από τις παραλίες που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί καθώς διαθέτει σμαραγδένια νερά και γαλάζια κύματα τα οποία θα συναρπάσουν τον καθένα.

Στη Χώρα θα συναντήσει κανείς πανέμορφα λευκά σπίτια, σοκάκια για να βγάλεις τις φωτογραφίες σου και χρωματιστά παράθυρα.

Ένας από τους λόγους για τον οποίο δεν έχει τόσους πολλού ξένους τουρίστες το νησί, σύμφωνα με τη “Sun” είναι διότι δε διαθέτει αεροδρόμιο, όμως αναφέρει πως υπάρχουν πλοία που φεύγουν από το λιμάνι του Πειραιά καθημερινά.

Το Καραβοστάσι είναι μια από τις πιο γνωστές παραλίες και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν να μείνουν σε πολύ οικονομικά καταλύματα τα οποία διαθέτουν μπαλκόνια στα οποία μπορείς να αγναντεύεις τη θάλασσα.

Το ρακόμελο είναι από τα κλασικά ποτά που θα γευτεί κάποιος αν αράξει σε ένα από τα παραδοσιακά ταβερνάκι του νησιού ενώ οι ατελείωτες βόλτες στη Χώρα και στςι παραλίες είναι αυτά που όλοι θα κάνουν!

Τσέκαρε και αυτά: