Funky Buddha

Με ένα relocation στο Χαλάνδρι, η Funky Buddha παρουσιάζει το νέο της εντυπωσιακό κατάστημα, στοχεύοντας να παρέχει στο κοινό την απόλυτη εμπειρία αγορών.

Συνεχίζοντας να επενδύει στο digital transformation και την πρωτότυπη design αισθητική, που χαρακτηρίζεται από βιωσιμότητα, υγεία και οικολογική συνείδηση, το κατάστημα έχει ήδη γίνει πόλος έλξης για τους καταναλωτές της ευρύτερη αγοράς της περιοχής, συναγωνιζόμενο τα αντίστοιχα καταστήματα διεθνών brands.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η εταιρεία δίνει έμφαση στην αισθητική που χαρακτηρίζει την εποχή και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ένα 3ώροφο κατάστημα που φιλοξενεί όλη την αντρική και γυναικεία συλλογή με υλικά και επιλογές χρωμάτων που έχουν σκοπό την καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή των προϊόντων.

Τα επίπεδα του καταστήματος έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνεται σε κάθε συλλογή χώρος να αναπτύξει τη θεματική της και να προβάλει το κάθε ένα κομμάτι ξεχωριστά.

Το relocation σε συνδυασμό με την ανακαίνιση βασικών πιλοτικών καταστημάτων, αποτελεί στρατηγική απόφαση της εταιρείας για την περίοδο 2023-24. Μετά τη μεταφορά του καταστήματος Funky Buddha στο 3o επίπεδο του The Mall Athens, και το relocation αντίστοιχα στο Χαλάνδρι, έπονται και άλλες σημαντικές κινήσεις του δικτύου.

Η νέα διεύθυνση είναι: Ανδρέα Γκίνη 5, Χαλάνδρι

Τσέκαρε και αυτά:

Γουακαμόλε: Η συνταγή για την τέλεια σάλτσα 

Τίτος Λαχανάς: Το βιογραφικό, η ηλικία, το Instagram και το Fame Story