Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Στιγμές γεμάτες χαρά και έρωτα ζουν στο Ντουμπάϊ, το μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο τραγουδιστής, Χρήστος Μάστορας, οι οποίοι έχουν αρχίσει να δείχνουν στον κόσμο κάποια στιγμιότυπα από τη σχέση τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μπορεί οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το μοντέλο να γίνονται με φειδώ, ωστόσο ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί με αυτή τη σχέση καθώς πρόκειται για δυο νέους ανθρώπους οι οποίοι ζουν τον έρωτα τους έτσι όπως θέλουν! Εξάλλου, έχουμε πει παιδιά πως είναι ωραίο πράγμα ο έρωτας και όταν βλέπουμε ευτυχισμένα ζευγάρια πρέπει να χαιρόμαστε!

Σε νέες φωτογραφίες που ανάρτησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη βλέπουμε να ποζάρει στο πλευρό του καλού της και εκείνος έχει ελαφρώς γυρισμένη την πλάτη δίνοντας μια πιο fashion εικόνα!

Τσέκαρε τους :

Το ζευγάρι το οποίο μετρά αρκετούς μήνες μαζί, έχει επιλέξει το Ντουμπάϊ για λίγες μέρες χαλάρωσης και χαράς καθώς ήθελαν να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα τους η οποία είναι απαιτητική και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν μας κάνουν να “ζηλεύουμε’ λιγάκι γιατί θέλουμε και εμείς βραδιές μαγικές, νύχτες αραβικές!

Μπράβο στα παιδιά που περνούν τόσο ωραία!

Τσέκαρε και αυτά: