TikTok

Στο TikTok μπορείς να συναντήσεις πολλά περίεργα πράγματα και να μάθεις διάφορα αφού είναι μια πλατφόρμα όπου μπορεί ο καθένας από εμάς να αναρτήσει ότι του “κατέβει” στο κεφάλι και να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες!

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Mια ΤikToker oνόματι Μαίρη έχει δημιουργήσει πολύ περιεχόμενο για τη σελίδα της στη γνωστή πλατφόρμα και μέσω αυτής δείχνει στα κορίτσια και τα αγόρια τους τρόπους με τους οποίους βάφεται και πως περνά τις μέρες της!

Σε ένα από τα βίντεο της παρουσίασε τον βασικό λόγο για τον οποίο νιώθει ασφαλής τα βραδιά όταν περπατά έξω και δεν είναι άλλος από την κότα της, την Μπέτι την οποία βγάζει βόλτα με ένα σχοινί στο λαιμό για να μην της φύγει.

Με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνει την ηρεμία της νύχτας και την έχει εκπαιδεύσει έτσι ώστε να φορά το λουρί της και να περπατά δίπλα της.

Το βίντεο που ανάρτησε στο TikTok έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views και όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξαν και αντιδράσεις από κόσμο που της έλεγε πως οι κότες δεν είναι ζώα τα οποία πρέπει να φορούν λουριά και να κυκλοφορολυν έτσι στο δρόμο.

@freja.tp #sødkanin #walkingaloneatnight #lol ♬ Plain Jane – Ilkan Gunuc & Emie

Τσέκαρε και αυτά: