Γεωργία Καλτσή

H Γεωργία Καλτσή είναι μια νέα γυναίκα η οποία αποφάσισε να πιάσει τη ζωή από τα “κέρατα”και να ζήσει όπως θέλει εκείνη χωρίς να αφήσει κανέναν και τίποτα να τη ρίξει. Είναι ένα νέο κορίτσι με στόχους και όνειρα που δίνει σε όλους μας σπουδαία μαθήματα και συνεχίζει να κάνει πράγματα τα οποία μπορεί κάποιοι να μην μπορούν να αντιληφθούν αλλά εκείνη βάζει τα γυαλιά σε όλους.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τεράστια δύναμη ψυχής που είδε ξαφνικά τη ζωή του να αλλάζει μετά από ένα τραγικό δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε στην Κηφισίας πριν από κάποια χρόνια και σε αυτό χάθηκε ένας φίλος της ενώ εκείνη παρέμεινε για πολλούς μήνες στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα διότι βρέθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Γεωργία Καλτσή – Βιογραφικό, Instagram, το τραγικό ατύχημα, το μόντελινγκ, το μπάσκετ και η νέα ζωή

Η 28χρονη Γεωργία με καταγωγή από τη Ναύπακτο ήθελε από μικρή ηλικία να ασχοληθεί με πολλά πράγματα! Μετά το τραγικό ατύχημα που είχε, δεν άφησε τίποτα στην τύχη του και αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με όλα όσα περιτριγυρίζουν την κατάσταση της. Έχει σπουδάσει στη σχολή Clinical Dietetics and Nutrition στο Queen Margaret στο Εδιμβούργο και πλέον είναι εκπαιδευτρια ανθρώπων με αναπηρία ενώ είναι παραολυμπιονίκης αθλήτρια στο άθληματης ξιφασκίας και παίζει μπάσκετ στην κατηγορια Α’Εθνικής.

Είναι μια νέα γυναίκα που λατρεύει τα extreme sports και της αρέσει να περνά τον ελεύθερο χρόνο της με τους φίλους της και το αγαπημένο της σκυλάκι ενώ λατρέυει την οικογένεια της.

​​Κάποια από τα αθλήματα που λατρεύει είναι :

  • ​wake board
  • sit-ski
  • kitesurf
  • scuba diving

Έχει συνεργαστεί με πολλά brands όπου και έχει φωτογραφηθεί για καμπάνιες και ο ρόλος του μοντέλου της ταιριάζει πολύ αφού είναι μια κούκλα!

Το τραγικό δυστύχημα

Στις 9 Μαρτίου του 2015 σημειώθηκε ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στην Κηφισίας. Σε αυτό το δυστύχημα χάθηκε μια ανθρώπινη ψυχή ενώ ένα από τα κορίτσια που τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά ήταν η Γεωργία Καλτσή.

Η Γεωργία ήταν επιβάτης ενός οχήματος που βγήκε στη λεωφόρο και χτύπησε στην είσοδο μιας τράπεζας. Η ίδια και δυο ακόμη φίλες της βγήκαν ζωντανές, όμως ο φίλος του έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Η αθλήτρια και life coach, έμεινα σε κώμα για 24 μέρες και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομέιο για πολλούς μήνες κάνοντας σημαντικές προσπάθειες για την αποκατάσταση της.

Οι γιατροί έδιναν ένα πολύ μικρό ποσοστό για να ζήσει αλλά εκείνη πήγε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και κατάφερε να επιβιώσει! Δεν το έβαλε κάτω, επιστράτευσε τον ρεαλισμό της και πλέον είναι μια γυναίκα που παραδίδει απίστευτα μαθήματα ζωής.

Δεν το έβαλε ποτέ κάτω και παρόλο που πέρασε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όπως έχει πει δε χρειάστηκε να μιλήσει ποτέ σε ψυχολόγο και μέσα από τις δραστηριότητες με τις οποίες εμπλέκεται βρίσκει τη θέληση να προχωρήσει!

Ο ρόλος στη σειρά “Στα 4”

Η Γεωργία Καλτσή είναι το κορίτσι που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ANT1+ “Στα 4” και βάζει στη ζωή της μια νέα συνθήκη η οποία είναι η υποκριτική! H Γεωργία υποδύεται μια γυναίκα, τη Στέλλα η οποία 8 μήνες μετά από ένα ατύχημα, αναλαμβάνει δράση και θέλει να έχει τη ζωή της πλέον στα χέρια της γιατί θέλει να ζήσει κανονικά!

 

Τσέκαρε και αυτά: