Γεωργία Καλτσή

Η Γεωργία Καλτσή είναι μια νέα γυναίκα η οποία κατάφερε να βγει ζωντανή μετά από ένα σοκαριστικό τροχαίο το οποίο σημειώθηκε το 2015 στην Κηφησίας και περιέγραψε στην εκπομπή “The 2Night Show” και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όλα όσα έγιναν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Ant1+ εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας ένα κόκκινο κοστούμι, είχε τα μαλλιά της σε μια αλογοουρά και μίλησε για όλα! Και μας συγκλόνισε με τα λόγια της αναφερόμενη στο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από 8 χρόνια καθώς σε αυτό χάθηκε ένας καλός της φίλος.

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε πως το ατύχημα σημειώθηκε όταν την ημέρα που η κολλητή της θα γινόταν 22 ετών και στο αυτοκίνητο ήταν 4 επιβάτες Ο φίλος τους έφυγε από τη ζωή και επέζησαν τα τρία κορίτσια, με τα οποία έχει κολλητή σχέση μέχρι και σήμερα! Η ίδια όπως και η μια φίλη της είναι με αναπηρία σε αμαξίδιο ενώ η τρίτη της παρέας ετοιμάζεται να γίνει μια λαμπρή ψυχολόγος.

Η Γεωργία Καλτσή αποκάλυψε πως είχε 1% πιθανότητα να ζήσει καθώς τα πνευμόνια της είχαν γεμίσει με αίμα.

“Είχαν γεμίσει αίμα τα πνευμόνια μου και ανέπνεα πολύ λίγο.Είχα εμπιστοσύνη στους γιατρούς. Αυτή τη στιγμή και είμαι εδώ, λόγω… της καθαριότητας μέσα στο νοσοκομείο καθώς με μετέφεραν σε ιδιωτικό νοσοκομείο γιατί με ζήτησαν χωρίς να έχω ιδιωτική ασφάλεια”. 
Η αθλήτρια ξιφασκίας σε αμαξίδιο ανέφερε πως ξύπνησε μετά από 24 μέρες που βρισκόταν σε κώμα και δεν την είχαν ανακοινώσει τίποτα που αφορούσε στην αναπηρία και στην απώλεια του φίλου της. Εκείνη νόμιζε πως δεν μπορούσε να κουνήσει τα πόδια της γιατί είναι κουρασμένη. Δεν πήρε βαριά αυτό που συνέβη γιατί αυτά που είδε την έκαναν να νιώσει ευγνωμοσύνη που ζει και πλέον είναι μια γυναίκα που κάνει πολλά πράγματα και δίνει δίνει σε άλλους ανθρώπους!

Τσέκαρε και αυτά: