Σελένη Φωτιάδη

H Σελένη Φωτιάδη δεν εμφανίζεται στα τελευταία επεισόδια που βλέπουμε στο ριάλιτι μόδας “My Style Rocks” και μέσω του λογαριασμού της στο Instagram αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο απουσιάζει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η ξανθιά παίκτρια με τον ιδιαίτερο τρόπο στην ομιλία της – είναι ένα κορίτσι που χρησιμοποιεί με μεγάλη άνεση την ελληνική γλώσσα – δεν μπόρεσε να βρίσκεται σε κάποια γυρίσματα του παιχνιδιού καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία της.

Μέσω του Instagram θέλησε να απαντήσει στα μηνύματα που δέχεται από ανθρώπους που τη στηρίζουν στο παιχνίδι, και έγραψε σε ένα story της τα εξής:

“Αγαπάκια μου που στέλνετε και με ρωτάτε γιατί δεν είμαι στο παιχνίδι, είναι γιατί ήμουν άρρωστη με οξεία λοίμωξη αναπνευστικού. Νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο και κάνω ακόμη αγωγή. Σε λίγες μέρες όμως πάλι θα είμαι κοντά σας. Μεγάλο φιλί”. 

Η Σελένη Φωτιάδη είναι ένα από τα “βασικά στελέχη” του φετινού My Style Rocks και έχει καταφέρει να φέρει στην πασαρέλα πολύ ιδιαίτερα looks αλλά δεν έχουν εκτιμηθεί όλα καθώς ήταν λίγο περίεργα!

Έχει δείξει ποια είναι και περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα μας δείξει εφόσον είναι καλά και γερή!

Περαστικά να είναι όλα!

Τσέκαρε και αυτά: